Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

mpevoudas 6x10 pasxa 2023(2)
devve 3x10 pasxa 2023 copy
KEAPYRGOU ΟΣΔΕ24

Υπεγράφη η σύμβαση για το σύστημα επεξεργασίας νερού στη Μυρσίνη

nero brysi vrisi

Ακόμα μία ουσιαστική παρέμβαση για την βελτίωση της ποιότητας ύδρευσης

Υπεγράφη η σύμβαση για το σύστημα επεξεργασίας νερού στη Μυρσίνη

Σε ακόμα μία ουσιαστική παρέμβαση για την βελτίωση της ποιότητας ύδρευσης προχώρησε ο Δήμος Ανδραβίδας-Κυλλήνης. Συγκεκριμένα, μετά από συντονισμένες κινήσεις του Δημάρχου Γιάννη Λέντζα και της Αντιδημάρχου Ύδρευσης Αλεξάνδρας Γιαννίτση, υπογράφηκε η σύμβαση για το έργο  «Προμήθειας και εγκατάστασης συστήματος επεξεργασίας νερού για την αφαίρεση σιδήρου, μαγγανίου και αμμωνίας στο νερό γεωτρήσεων για ύδρευση της κοινότητας Μυρσίνης».

Σύμφωνα με τις προδιαγραφές του έργου θα εγκατασταθούν δύο φίλτρα πολλαπλών στρώσεων για την συγκράτηση οξειδωμένου σιδήρου και μαγγανίου , δυναμικότητας 52 m³/h , καθώς και αντλητικό σύστημα για την εξυπηρέτηση των λειτουργιών των φίλτρων, αλλά και της τροφοδοσίας του δικτύου με σταθερή παροχή και πίεση .

«Βασικό μέλημα της δημοτικής αρχής είναι να έχει κάθε κοινότητα και κάθε χωριό πόσιμο νερό. Η δέσμευσή μας γίνεται πράξη και αυτή τη φορά στη Μυρσίνη», τόνισε χαρακτηριστικά ο Δήμαρχος Ανδραβίδας-Κυλλήνης.

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

tselepistudio photo 1tselepistudio photo

This will close in 20 seconds