Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

mixalopoulos antallakitka
giannikopoulos
kea gif output R2qE26

Ζητούν να μην… αποδίδουν δημοτικά τέλη!

money xrima iliakanea

Συνταξιούχοι ζητούν να μην αποδίδουν δημοτικά τέλη!

Να μην αποδίδουν δημοτικά τέλη, ζητούν, με επιστολή τους προς τους δημάρχους και τα δημοτικά συμβούλια της Αρκαδίας, συνταξιουχικά σωματεία της Αρκαδίας.

Ζητούν, την κατάργηση των δημοτικών τελών για συντάξεις μέχρι 12.000 ευρώ και την μη επιβολή τους για την χρήση του 2024.

Επικαλούνται τις χαμηλές συντάξεις, την ακρίβεια στα βασικά είδη λαικής κατανάλωσης και φυσικά στα τιμολόγια της ενέργειας. Επίσης, αναφέρονται και στα θέματα υγείας και κοινωνικής στήριξης.

Την επιστολή – αίτημα, υποστηρίζει το σωματείο των συνταξιούχων ΙΚΑ Αρκαδίας, ο σύνδεσμος πολιτικών συνταξιούχων δημοσίων υπαλλήλων Αρκαδίας, το σωματείο των συνταξιούχων ΟΑΕΕ Μεγαλόπολης, το περιφερειακό παράρτημα των συνταξιούχων των ΕΛΤΑ Πελοποννήσου, ο ΠΑΣΑΣ ΔΕΗ Αρκαδίας, ο πανελλήνιος σύλλογος τηλ/νιών ομίλου ΟΤΕ Τρίπολης και το σωματείο συνταξιούχων ΟΑΕΕ -πρώην ΤΕΒΕ Τρίπολης.

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

tselepistudio photo

This will close in 20 seconds