Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

mixalopoulos antallakitka
antonopoulos autokintita 6x10 cmyk
KEAPYRGOU ΟΣΔΕ24

2ος στο Πανελλήνιο Κύπελλο ΒJJ ο Διονύσης Παπαδόπουλος

IMG 2580

Πραγματοποιήθηκε στις11/11 2023 Πανελλήνιο κύπελλο Brazilian jiu jitsu στο κλειστό γήπεδο Δαίς Μαρουσιου υπό την αιγίδα την Ε.Φ.Ε.Ο.Ζ (Ελληνική φίλαθλη ερασιτεχνική ομοσπονδία Ζιουζιτσου),όπου έλαβε μέρος ο προπονητής τωνς συλλόγων, Αμαλιάδος “ο Αρραχιων” Πύργου ” ο Θαλλιαρχος” Ανδραβίδας “ο Καλλισθενης”.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το iliakanea.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
IMG 2580

Οι οποίοι έχουν ειδική αθλητική αναγνώριση στο άθλημα του Παγκρατίου Αθλήματος. Κατέλαβε την : 2 θέση στην κατηγορία,με μια νίκη και μια ήττα Μasters 1 ,masters 2 ultra heave Division.

O ίδιος σωματικο βάρος 107 κιλά αγωνίστηκε με αθλητες 130 και 124 αντίστοιχα . Το Brazilian jiu-jitsu είναι ένα διαρκώς αναπτυσσόμενο άθλημα στο νομό μας όπου προπονεί ο Διονύσης Παπαδόπουλος στους συλλόγους.

Περιλαμβάνει, τεχνικές, πάλης, ελεύθερας και ελληνορωμαϊκής , Τζούντο,αλλά και πάλη υποταγής στο έδαφος με ακινητοποιήσεις, πνιγμούς και τεχνικές εξαθρωσεων Ιδανικό για αυτοάμυνα για όλους. Οι αγώνες και η προπόνηση γίνονται πάντα στα όρια του υγίους ερασιτεχνικού αθλητισμού,με μηδαμινούς τραυματισμούς. Σκοπός του προπονητή είναι να βγάλει υγιείς, σωματικά και ψυχικά ανθρώπους στην κοινωνία μας ,ώστε να βελτιώσει την ποιότητα σχέσεων και συμπεριφοράς μέσα στις πόλεις μας .

Ο προπονητής Διονύσης Παπαδόπουλος Είναι πρώην επαγγελματίας αθλητής. Πλέον ερασιτέχνης,με πολλές διακρίσεις στα στιλ που προπονεί στα προπονητήρια των συλλόγων. Είναι κάτοχος άδειας εξασκήσεως προπονητή από την Γ.Γ.Α (γενική γραμματεία αθλητισμού) Τζούντο Γ κατηγορίας Παγκρατίου Γ κατηγορίας Καθώς παρακολουθεί σχολή προπονητών kick Boxing Γ κατηγορίας. Και αναβαθμίζει την άδεια του Παγκρατίου σε Β κατηγορίας με εξετάσεις μέσω της Γ.Γ.Α. Οι αθλητές του Παγκρατίου αθλήματος είναι οι 5 αθλητές των πολεμικών τεχνών. Η γνώση για την στήριξη τους πρέπει να είναι αδιάκοπη και να βελτιώνεται συνεχώς.ωστε να φτάσουν στα ανώτερα σωματικά και ψυχικά επίπεδα.

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

stamoulis anakainisi

This will close in 20 seconds