Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

giannikopoulos
mixalopoulos antallaktika merced
keapyrgou

ΑΜΕΣΗ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΖΗΜΙΩΝ ΣΕ ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΗΛΙΔΑΣ

6 KENTRO

: «Συνεχίζεται καθημερινά από συνεργεία του Δήμου Ήλιδας το «λίφτινγκ» στις τοπικές κοινότητες»
Συνεχίζονται οι παρεμβάσεις από τα συνεργεία του Δήμου Ήλιδας στο σύνολο των δημοτικών διαμερισμάτων και των κοινοτήτων, που αντιμετωπίζουν εδώ και μήνες προβλήματα.
Ειδικότερα, τα τελευταία 24ωρα, αποκαταστάθηκαν ζημιές και βλάβες σε τρία χωριά του Δήμου και συγκεκριμένα στην Βουλιαγμένη Πηνείας, στο Κέντρο και στην Κεραμιδιά, στα οποία παρουσιάζονταν προβλήματα από τις θεομηνίες του προηγούμενου διαστήματος ή ζητήματα στην υδροδότησή τους.
Ειδικότερα, συνεργεία του Δήμου προχώρησαν στην αποκατάσταση ζημιών που είχαν παρουσιαστεί σε υποδομές και στην προσβασιμότητα, στον οικισμό Γαβράκια της Τ.Κ. Βουλιαγμένης Πηνείας. Στον οικισμό είχαν δημιουργηθεί προβλήματα καθίζησης σε δύο σημεία από τις πρόσφατες θεομηνίες. Στις εργασίες αποκατάστασης βρέθηκαν τόσο ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Πηνείας και Πρωτογενούς Τομέα κ. Κώστας Αναγνωστόπουλος, όσο και ο νέος πρόεδρος της Κοινότητας κ. Νικόλαος Μπιλίρης.
Επιπλέον, συνεργεία του τομέα Υδάτινων Πόρων του Δήμου Ήλιδας προχώρησαν σε άμεσες αποκαταστάσεις και σε βλάβες που παρουσιάστηκαν στο δίκτυο ύδρευσης δύο κοινοτήτων και συγκεκριμένα του Κέντρου και της Κεραμιδάς.
Όπως κατ’ επανάληψη έχει τονίσει ο Δήμαρχος Ήλιδας κ. Χρήστος Χριστοδουλόπουλος, κύριο μέλημα της νέας δημοτικής αρχής αποτελεί η βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών, τόσο στην Αμαλιάδα, όσο και στο σύνολο των τοπικών κοινοτήτων και σε αυτούς τους τομείς δράσεις έχουν ρίξει το βάρος τους οι νέου αντιδήμαρχοι.

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

viber image 2024 02 23 12 35 38 848

This will close in 20 seconds