Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

mixalopoulos antallakitka
antonopoulos autokintita 6x10 cmyk
KEAPYRGOU ΟΣΔΕ24

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΠΥΡΓΟΥ ΚΑΙ ΛΑΙΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΣ

λα.συ LAIKI SUSPIROPSI

Κυβέρνηση και Δήμαρχοι

instagram

«…στήνουν με ζήλο περισσό,
στο σβέρκο του λαού χορό…»

Για άλλη μια φορά φαίνεται πόσο αντίθετη με τα λαϊκά συμφέροντα είναι η πολιτική θέση που έχουν όλες οι δημοτικές αρχές στο νομό μας:

 να δέχονται αδιαμαρτύρητα αρμοδιότητες από το κράτος χωρίς να έχουν τις αναγκαίες υποδομές και έτσι να μετακυλύουν το κόστος στους δημότες.

Αυτό γίνεται και με την διαχείριση των απορριμμάτων με αποτέλεσμα να φτάνουμε στο σημείο να πηγαίνουν οι δήμοι στα δικαστήρια  και να αντιδικούν για το ποιος θα πληρώσει το μάρμαρο αυτής της πολιτικής.

Και ταυτόχρονα κάθε δήμαρχος κάνει παιχνίδι σε ποιον δικηγόρο θα δώσει ζεστό χρήμα για να τον κάνει υπερασπιστή της πολιτικής του.

Σε αυτό το καθεστώς βλέπουμε την δημοτική αρχή Πύργου να αλλάζει πάλι δικηγόρο στο πάρα πέντε για να εξυπηρετήσει μάλλον τον αντιδήμαρχό της που είναι δικηγόρος απέναντι στο Δήμο  Πύργου σε υπόθεση με τον δήμο Αρχαίας Ολυμπίας.

Φυσικά δεν λένε κουβέντα για το γεγονός ότι οι πολιτικές των κυβερνήσεων ΝΔ ΠΑΣΟΚ Σύριζα έχουν φτάσει το κόστος της διαχείρισης των απορριμμάτων για το λαϊκό νοικοκυριό σε δυσθεώρητα ύψη.

ΖΗΤΑΜΕ

  • Να μην πληρώσουν για ακόμα μια φορά το μάρμαρο της πολιτικής τους οι δημότες του Δήμου Πύργου και του Δήμου Αρχαίας Ολυμπίας. Την ευθύνη για την διαχείριση των απορριμμάτων να την έχει το κράτος.
  • Η κυβέρνηση να δώσει άμεσα τα χρήματα που οφείλει από τον κρατικό προϋπολογισμό στους δήμους.
  • Οι δήμοι να προσλάβουν δικηγόρους και να οργανώσουν νομικές υπηρεσίες, όπως έχουν δικαίωμα από το νόμο αλλά και την οικονομική δυνατότητα να το κάνουν και οικονομικό όφελος, για να σταματήσουν τα αμφιλεγόμενα παιγνίδια των δημάρχων με διορισμούς και αντικαταστάσεις δικηγόρων ,  που βλάπτουν σε διάφορες υποθέσεις την υποστήριξη των συμφερόντων των δήμων που είναι τελικά συμφέροντα των δημοτών.

ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΔΗΜΟΥ ΠΥΡΓΟΥ

ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΔΗΜΟΥ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΣ

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

tselepistudio photo

This will close in 20 seconds