Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

giannikopoulos
mixalopoulos antallaktika merced
keapyrgou

Δήμος Πύργου: Οι οκτώ Αντιδήμαρχοι

dimotikosymboylio24

Επίσημη ανακοίνωση του δήμαρχου Πύργου Στάθη Καννή, έγινε χθες σχετικά με τον ορισμό των νέων αντιδημάρχων. Πρόκειται για έξι αντιδημάρχους με αντιμισθία και δύο άμισθους, ενώ αξιοποιήθηκαν και άλλοι δημοτικοί σύμβουλοι, αναλαμβάνοντας ρόλους εντεταλμένων συμβούλων.

Όπως ήταν αναμενόμενο, ο Βασίλης Παναγόπουλος, ορίστηκε ως αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών – Υπηρεσίας Δόμησης, θέση στην οποία έχει υπηρετήσει και στο παρελθόν.

Ο δημοτικός σύμβουλος και επί σειρά ετών στενός συνεργάτης του κ. Καννή, Νίκος Θεοδώρου αναλαμβάνει την νευραλγική αντιδημαρχία των Οικονομικών Υπηρεσιών, ενώ ο οδοντίατρος Δημήτρης Τζουανόπουλος τοποθετήθηκε στον τομέα της Κοινωνικής Προστασίας & Υγείας.

Ο Νώντας Κυριαζής αναλαμβάνει το επίσης κομβικό χαρτοφυλάκιο των Διοικητικών Υπηρεσιών – Κ.Ε.Π. και Αθλητισμού, ενώ αναπληρώνει και το δήμαρχο Στάθη Καννή.

Ο Σπυρίδωνας Κωνσταντόπουλος, που την προηγούμενη τετραετία είχε διατελέσει γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου Πύργου, ορίστηκε ως Αγροτικής Οδοποιίας και Δ.Ε Ωλένης και ο Βασίλης Φάμελος αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος, Καθαριότητας – Ανακύκλωσης και Πρασίνου

Άμισθοι αντιδήμαρχοι είναι οι Θεόδωρος Κόρδας, στον τομέα Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης και ο Γεώργιος Κάρδαρης στον Πολιτισμό.

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

iliakanealikeusomfacebook

This will close in 20 seconds