Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

Screenshot 2024 03 23 112319
locomotive cafe
KEAPYRGOU ΟΣΔΕ24

Αναστολή «λουκέτου» στο υποκατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς στη Βάρδα

peiraios varda

Αναστολή «λουκέτου» στο υποκατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς στη Βάρδα

Αναστολή «λουκέτου» στο υποκατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς στη Βάρδα, συμφωνήθηκε στην συνάντηση που είχε σήμερα το μεσημέρι ο Δήμαρχος Ανδραβίδας-Κυλλήνης με την Διοίκηση της Τράπεζας.

Στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα θα υπάρξει νέα συνάντηση με τα στελέχη της Τράπεζας Πειραιώς προκειμένου να βρεθεί η «χρυσή τομή» για την λειτουργία του υποκαταστήματος στην περιοχή.

Ο Δήμαρχος Ανδραβίδας-Κυλλήνης παρουσίασε στην συνάντηση αναλυτικά στοιχεία, καθώς το συγκεκριμένο τραπεζικό υποκατάστημα εξυπηρετεί τόσο την Ηλεία, όσο και την Αχαΐα, με πελάτες χιλιάδες κατοίκους, παραγωγούς και επιχειρήσεις.

Ο Γιάννης Λέντζας ευχαριστεί δημόσια όλους του Βουλευτές Ηλείας και τον Περιφερειακό Σύμβουλο Διονύση Καπλάνη για την στήριξή τους στο δίκαιο αίτημα του Δήμου, καθώς και τους παραγωγούς και επιχειρηματίες της περιοχής που παραβρέθηκαν στην συνάντηση. Περισσότερο από όλους ο Δήμαρχος ευχαριστεί όλους τους απλούς δημότες που αγωνίστηκαν και συνεχίζουν να αγωνίζονται στο πλευρό του Δήμου για την παραμονή της Τράπεζας.

Ο αγώνας θα συνεχιστεί!

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

stamoulis anakainisi

This will close in 20 seconds