Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

mixalopoulos antallakitka
giannikopoulos
kea gif output R2qE26

Ανταλλαγή ευχών στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας – Ν. Φαρμάκης: «Αν αλλάξουμε εμείς προς το καλύτερο, τότε όλα μπορούν να αλλάξουν προς το καλύτερο»

20240101 ΠΔΕ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΕΥΧΩΝ (1)

Ανταλλαγή ευχών στην ΠΔΕ – Ν. Φαρμάκης: «Αν αλλάξουμε εμείς προς το καλύτερο, τότε όλα μπορούν να αλλάξουν προς το καλύτερο»

«Χθες το βράδυ, την ώρα που άλλαζε ο χρόνος, μου ήρθε στο μυαλό μία φράση, ένα σύνθημα: “Η χρονιά άλλαξε. Εσύ;” Πρόκειται για σύνθημα, που αν ο καθένας το απευθύνει στον εαυτό του με σκοπό να γίνουμε καλύτεροι, τότε και ενότητα θα έχουμε και ειρήνη ειρήνη και προκοπή»…  

Με αυτόν τον τρόπο άνοιξε το «κεφάλαιο» της νέας χρονιάς στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας ο Περιφερειάρχης, Νεκτάριος Φαρμάκης, κατά την τελετή υποδοχής του νέου έτους, κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας και ανταλλαγής ευχών, που πραγματοποιήθηκε σήμερα, Δευτέρα 1η Ιανουαρίου 2024 στην έδρα της Περιφέρειας, στην Πάτρα.

820240101 ΠΔΕ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΕΥΧΩΝ 7

Την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας ευλόγησε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Πατρών, κ. Χρυσόστομος, με την ευχή του Αγίου Γερβασίου. Κόβοντας το πρώτο κομμάτι ο Περιφερειάρχης, το αφιέρωσε στην πατρίδα επισημαίνοντας ότι είναι «η μητέρα όλων μας».

Από την πλευρά του, ο Μητροπολίτης Πατρών ευχήθηκε κάθε καλό και κάθε ευλογία στον Περιφερειάρχη, την Περιφερειακή Αρχή και το νέο Περιφερειακό Συμβούλιο, ευλογημένη, χαρούμενη, υγιεινή και πρόοδο κατά Θεόν χρονιά, ενώ απευθυνόμενος προσωπικά στον Περιφερειάρχη του απεύθυνε  τα λόγια του Αποστόλου Παύλου,  «ευώδους εσού τω έργω, καθώς ευωδούτε σου η ψυχή».

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε παρουσία δημάρχων, αντιδημάρχων και εκπροσώπων δημοτικών αρχών, εκπροσώπων των Σωμάτων Ασφαλείας, παραγωγικών, επιστημονικών και κοινωνικών φορέων, στελεχών της ΠΔΕ και πλήθους κόσμου.

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

tselepistudio photo

This will close in 20 seconds