Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

mixalopoulos antallakitka
giannikopoulos
kea gif output R2qE26

ΑΟΛΑΠ – 30ό Ράλλυ Σπριντ Γραίκα με νικητές Παπαδημητρίου – Πετρόπουλο

Sprint Graika logo

Από νωρίς χθες το πρωί, τα στελέχη της ΑΟΛΑΠ βρίσκονταν «επί ποδός», προκειμένου να κυλήσουν όλα ομαλά από οργανωτικής άποψης στον αγώνα του Ράλλυ Σπριντ Γραίκα. Έναν αγώνα, με τον οποίο κλείνει το 2023 και τα εγχώρια πρωταθλήματα, στα οποία όπως κάθε χρόνο, η ηλειακή Λέσχη έχει πρωτεύοντα ρόλο. Τόσο σε αγωνιστυικό επίπεδο, όσο και σε διεκπεραίωση αγώνων, δηλαδή οργανωτικό.

Νικητές του 30ού Ράλλυ Σπριντ Γραίκα ήταν οι Ιωάννης Παπαδημητρίου-Νίκος Πετρόπουλος. Δεύτεροι τερμάτισαν οι Στέλιος Λαινόπουλος-Πάνος Σπυρογιάννης, που πέτυχαν την ταχύτερη επίδοση στο τρίτο σκέλος, αφήνοντας τρίτους τους Ηλία και Δημήτρη Τσετσώνη, ξεπερνώντας κατά  δευτερόλεπτπα τους Αργύρη Τσούλο-Χρήστο Κουζιώνη.

Στα δικίνητα, οι Δημήτρης Σταυρόπουλος-Παντελής Τζαβάρας έκαναν την ανατροπή στο τέλος, ξεπερνώντας το εμπόδιο των Χρήστου Καστή-Δήμητρας Καστή που τερμάτισαν δεύτεροι. Το βάθρο συμπλήρωσαν οι Αναστάσιος Αναστασόπουλος-Αχιλλέας Παρασκευόπουλος.

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

tselepistudio photo

This will close in 20 seconds