Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

mixalopoulos antallakitka
giannikopoulos
kea gif output R2qE26

Από τον Πύργο ένας από τους έντεκα με τις κλοπές οχημάτων

SPEIRA 768x833

Μέλος των έντεκα ατόμων  εγκληματικής οργάνωσης, που έκλεβε αυτοκίνητα, με τα οποία στην συνέχεια πήγαινε σε οικίες διαπράττοντας κλοπές είναι και ένας Πυργιώτης.

Πρόκειται για τον Ευάγγελο Παναγιωτόπουλο, ηλικίας 40 ετών, τα στοιχεία του οποίου, όπως και των υπόλοιπων δέκα, δόθηκαν χθες στη δημοσιότητα κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών. Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στη διερεύνηση, ανίχνευση και δίωξη όμοιας φύσης εγκλημάτων, που έχουν τελεστεί από τους κατηγορουμένους σε βάρος και άλλων θυμάτων, την αποτροπή απειλής της δημόσιας ασφάλειας καθώς και την προστασία του κοινωνικού συνόλου.

Η διερεύνηση της υπόθεσης ξεκίνησε τον Μάιο του 2023, μετά τον εντοπισμό από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. κλεμμένου οχήματος σε συνεργείο αυτοκινήτων στο Ζεφύρι, όπου βρέθηκαν ακόμη τρία κλεμμένα οχήματα με παραποιημένα πλαίσια καθώς και πλήθος αντικειμένων, που χρησιμοποιούνται σε κλοπές από οικίες. Οι συλλήψεις του έγιναν στις 25 Απριλίου 2024.

Από την επακόλουθη έρευνα, διακριβώθηκε η συγκρότηση επιχειρησιακά δομημένης εγκληματικής οργάνωσης, με διαρκή δράση στην κατ’ επάγγελμα τέλεση κλοπών σε οικίες, με σκοπό το παράνομο περιουσιακό όφελος που ξεπερνά τις 146.000 ευρώ.

SPEIRA 768x833

ert

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

tselepistudio photo

This will close in 20 seconds