Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

Screenshot 2024 03 23 112319
locomotive cafe
KEAPYRGOU ΟΣΔΕ24

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ ΣΤΙΣ 30 ΜΑΡΤΙΟΥ 2024, ΣΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑ

Olympia Runners ΑΗ ΝΕΑ 2

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ ΣΤΙΣ 30 ΜΑΡΤΙΟΥ 2024, ΣΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑ

Αθλητικός Τουρισμός & Μαραθώνιος,

Υπεραποστάσεις – Ορεινό Τρέξιμο – Αθλητικοί Τραυματισμοί

*Από τους «Olympia Runners», υπό την αιγίδα του Δήμου Αρχαίας Ολυμπίας

  «Αθλητικός Τουρισμός & Μαραθώνιος, Υπεραποστάσεις – Ορεινό Τρέξιμο – Αθλητικοί Τραυματισμοί» είναι το θέμα της αθλητικής ημερίδας, που διοργανώνει ο Σύλλογος «Olympia Runners», με προσκεκλημένους, δυο διακεκριμένους σε διεθνές επίπεδο υπερμαραθωνοδρόμους, τον Κωνσταντίνο (Dean) Καρνάζη και την Γεωργία (Jo) Μαντά.

   Η ημερίδα, που διοργανώνεται υπό την αιγίδα του Δήμου Αρχαίας Ολυμπίας, θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 30 Μαρτίου 2024,  στις 12:00 το μεσημέρι, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου της πόλης. Αποτελεί δε, παράλληλη εκδήλωση του αθλητικού δρομικού διημέρου (30-31 Μαρτίου) για την Ηλεία, οπότε και θα διεξαχθούν ο Ημιμαραθώνιος Ολυμπίας και οι παράλληλοι αγώνες των 12,8 χλμ (Αρχ. Ήλιδα-Αμαλιάδα), Αυθεντικός Δόλιχος Δρόμος 4,2 χλμ (Αρχ. Ολυμπία) καθώς και οι παιδικοί αγώνες 1,0 – 1,5 και 2,0 χλμ.

Ομιλητές

   Κεντρικοί ομιλητές της εκδήλωσης, οι οποίοι θα αναλύσουν τα θέματα της ημερίδας, θα είναι ο παγκοσμίου φήμης Ελληνοαμερικανός υπερμαραθωνοδρόμος, συγγραφέας και Πρέσβης Ελληνικού Τουρισμού Κωνσταντίνος (Dean) Καρνάζης και η Ηλεία σε καταγωγή  υπερμαθαρωνοδρόμος και κάτοχος ρεκόρ Ελληνίδας στο ΣΠΑΡΤΑΘΛΟΝ Γεωργία (Jo) Μαντά. Τις ομιλίες τους, θα αναπτύξουν επίσης οδρομέας ορεινού τρεξίματος και διοργανωτής του «Divris Hard Trail Race» Ανδρέας Μικελόπουλος και ηΦυσικοθεραπεύτρια Μαρία Γραμματικοπούλου.

   Την εκδήλωση, στο πλαίσιο της οποίας θα πραγματοποιηθούν και βραβεύσεις αθλητών με συμμετοχές και διακρίσεις σε μεγάλες διοργανώσεις στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, θα συντονίσει η δημοσιογράφος Νάνσυ Σπυροπούλου.

Olympia Runners ΑΗ ΝΕΑ 2

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

like us on facebook logo iliakanea

This will close in 20 seconds