Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

giannikopoulos
mixalopoulos antallaktika merced
keapyrgou

Χριστουγεννιάτικο Μήνυμα εκλεγμένου Δημάρχου Ήλιδας Χρήστου Χριστοδουλόπουλου: “Για τις Άγιες ημέρες που διανύουμε να ευχηθώ ολόψυχα σε όλους, Καλά Χριστούγεννα, με υγεία, ευτυχία και ελπίδα!”

ΕΥΧΕΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΩΝ 1024x806

“Για τις Άγιες ημέρες που διανύουμε να ευχηθώ ολόψυχα σε όλους, Καλά Χριστούγεννα, με υγεία, ευτυχία και ελπίδα!

Είθε η γέννηση του Θεανθρώπου να φέρει στις καρδιές των ανθρώπων αλληλεγγύη, πίστη και αισιοδοξία.

Βαθιά πεποίθησή μας είναι ότι η ανιδιοτελής προσφορά αγάπης και αλληλεγγύης είναι ο μόνος τρόπος για να κάνουμε καλύτερο τον κόσμο μας. Ας σταθούμε δίπλα στους ανήμπορους συμπολίτες μας, που έχουν ανάγκη από τη στήριξη και τη συμπαράστασή μας, όχι μόνο τις μέρες των εορτών, αλλά όλες τις ημέρες του χρόνου.

Μ’ αυτόν τον τρόπο -πιστεύω ότι- θα βιώσουμε το πνεύμα των Χριστουγέννων, το συναίσθημα της αγάπης, του πολιτισμού και της καλύτερης ποιότητας ζωής που επιδιώκουμε για όλους.

Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου στον καθένα σας ξεχωριστά και στις οικογένειες σας, οι άγιες ημέρες των Χριστουγέννων να αποτελέσουν την αφετηρία μιας νέας δημιουργικής περιόδου, να σηματοδοτήσουν τη νέα αρχή που φέρνει η γέννηση του Κυρίου, στην οποία θα ενσαρκώνονται τα πραγματικά μηνύματα των Χριστουγέννων!

Χρόνια Πολλά, Καλά Χριστούγεννα σε όλους και στον καθένα σας ξεχωριστά!”

ΕΥΧΕΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΩΝ 1024x806

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

viber image 2024 02 23 12 35 38 848

This will close in 20 seconds