Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

mixalopoulos antallakitka
antonopoulos autokintita 6x10 cmyk
KEAPYRGOU ΟΣΔΕ24

Δικηγορικός Σύλλογος Αμαλιάδας: Συνεχίσει να εφράζει την αντίθεσή του στο Νομοσχέδιο

image 7 61

Δικηγορικός Σύλλογος Αμαλιάδας: Συνεχίσει να εφράζει την αντίθεσή του στο Νομοσχέδιο που κατατέθηκε σε διαβούλευση, για την αναδιάταξη του Δικαστικού χάρτη επιμένοντας ότι οδηγεί σε υποβάθμιση το Πρωτοδικείο Αμαλιάδας

Την αντίθεσή του εκφράζει ο Δικηγορικός Σύλλογος Αμαλιάδας στο Νομοσχέδιο που κατατέθηκε σε διαβούλευση, για την αναδιάταξη του Δικαστικού Χάρτη της χώρας.

instagram

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Δικηγορικού Συλλόγου Αμαλιάδας συνεδρίασε το μεσημέρι της Παρασκευής, υπό την προεδρία του κ. Θανάση Θεοδόση, και εξέδωσε απόφαση με στην οποία εκφράζει την αντίθεσή του και υποστηρίζει ότι με το νομοσχέδιο υποβαθμίζεται το Πρωτοδικείο Αμαλιάδας.

Η απόφαση έχει ως εξής:

«Το Διοικητικό Συμβούλιου του Δικηγορικού Συλλόγου Αμαλιάδας   αποφασίζοντας  ομόφωνα, εκφράζει την αντίθεσή του στο κατατεθέν στην διαβούλευση Σχέδιο Νόμου του Υπουργείου Δικαιοσύνης που αφορά την χωροταξική αναδιάρθρωση των  δικαστηρίων της πολιτικής και ποινικής δικαιοσύνης. Το Πρωτοδικείου Αμαλιάδας υποβαθμίζεται καθόσον μετατρέπεται σε παράλληλη έδρα Πρωτοδικείου, χάνοντας την αυτοτέλεια του,  χωρίς πλέον οργανικές θέσεις δικαστών και υπαλλήλων. Η δε πρόβλεψη του Σχεδίου Νόμου για διατήρηση πλήρους αρμοδιότητας στην παράλληλη έδρα του Πρωτοδικείου Αμαλιάδας, αφήνει πολλά κενά σε σχέση με την πραγματική έννοια της πλήρους λειτουργίας».

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

tselepistudio photo

This will close in 20 seconds