Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

Screenshot 2024 03 23 112319
locomotive cafe
KEAPYRGOU ΟΣΔΕ24

ΔΗΜΟΣ ΠΥΡΓΟΥ – Στάθης Καννής: Πληθώρα απευθείας αναθέσεων της προηγούμενης δημοτικής αρχής Πύργου

dimospyrgoyproedrio

«Πληθώρα απευθείας αναθέσεων» από τη δημοτική αρχή του Τάκη Αντωνακόπουλου κατήγγειλε ο δήμαρχος Πύργου Στάθης Καννής στην χθεσινή συζήτηση για την ψήφιση του προϋπολογισμού για το 2024, που εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία.

Μάλιστα, ο κ. Καννής, απαντώντας στον κ. Αντωνακόπουλο, που άφησε αιχμές για τη αντιπολιτευτική πολιτική του πρώτου κατά το παρελθόν, ανέφερε ένα παράδειγμα, σύμφωνα με το οποίο έγινε απευθείας ανάθεση από τον κ. Αντωνακόπουλο 25.000ευρώ στις 28 Δεκεμβρίου 2023 προς εταιρία επικοινωνίας για να επικοινωνήσει το έργο της δημοτικής αρχής, λίγες ημέρες δηλαδή πριν λήξει η θητεία του ως δήμαρχος.

Ο κ. Καννής τόνισε πως πλέον «θα επικρατεί διαφάνεια στα οικονομικά και νόμιμες αναθέσεις», ξεκαθαρίζοντας ότι «ο προϋπολογισμός όπως και το τεχνικό πρόγραμμα δε μας εκφράζει, δεν είναι το δικό μας όραμα, το κάνουμε για να αποκτήσουμε το απαραίτητο εργαλείο του προϋπολογισμού. Όλα θα διαμορφωθούν με τις επόμενες αναμορφώσεις, όπου θα πούμε τι σκεφτόμαστε και τι θα κάνουμε για τα χωριά μας. Προτεραιότητα τα αδικημένα χωριά μας με νόμιμες συμβάσεις που θα είναι προς το συμφέρον του δήμου» είπε ο Στάθης Καννής.

Ο επικεφαλής την μείζονος μειοψηφίας Τάκης Αντωνακόπουλος υπογράμμισε πως «είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε στην παραγωγή έργου», ωστόσο κατέκρινε την κατανομή ποσών σε θέματα πολιτισμού και αθλητισμού.

ert

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

stamoulis anakainisi

This will close in 20 seconds