Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

mixalopoulos antallakitka
giannikopoulos
kea gif output R2qE26

Δήμος Ανδρίτσαινας-Κρεστένων: Η ομαλή λειτουργία των καταστημάτων το αντικείμενο της σύσκεψης στο δημαρχείο

image 37 19

Δήμος Ανδρίτσαινας-Κρεστένων: Η ομαλή λειτουργία των καταστημάτων στην Κρέστενα κατά τη διάρκεια της θερινής περιόδου, το αντικείμενο της σύσκεψης στο δημαρχείο μεταξύ του Δημάρχου Σάκη Μπαλιούκου και καταστηματαρχών εστίασης

Η ομαλή λειτουργία των καταστημάτων στην πόλη των Κρεστένων κατά τη διάρκεια της θερινής περιόδου, ήταν το αντικείμενο της σύσκεψης που έγινε το μεσημέρι της Παρασκευής 21 Ιουνίου, στο δημαρχείο Ανδρίτσαινας-Κρεστένων.

Ο Δήμαρχος Ανδρίτσαινας-Κρεστένων κ. Σάκης Μπαλιούκος έθεσε στους παρευρισκόμενους επαγγελματίες εστίασης τα θέματα της καθαριότητας, της ευταξίας και της σύννομης λειτουργίας των καταστημάτων, επισημαίνοντας ότι ο Δήμος είναι στο πλευρό τους για την αντιμετώπιση διαφόρων ζητημάτων της αρμοδιότητάς του.

Εκ μέρους των επαγγελματιών εξάλλου έγινε αναφορά στα προβλήματα που τους απασχολούν, ενώ στο επίκεντρο βρέθηκε και η λειτουργία της κεντρικής πλατείας Κρεστένων, προς όφελος των δημοτών αλλά και της εμπορικότητας της πόλης. Παρών στη συνάντηση ήταν ο αντιδήμαρχος και πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Κρεστένων κ. Αν. Καρνάρος, καθώς και αρμόδιοι υπηρεσιακοί παράγοντες του Δήμου Ανδρίτσαινας-Κρεστένων.

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

tselepistudio photo

This will close in 20 seconds