Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

mixalopoulos antallakitka
antonopoulos autokintita 6x10 cmyk
KEAPYRGOU ΟΣΔΕ24

Κλειστοί και οι παιδικοί σταθμοί του Δήμου Ήλιδας λόγω του καύσωνα – Στην ευχέρεια των γονιών η προσέλευση των παιδιών στους Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου Πύργου

paidikos stahmos

ΔΗΜΟΣ ΠΥΡΓΟΥ

Στην ευχέρεια των γονιών η προσέλευση των παιδιών στους Παιδικούς Σταθμούς

Στην ευχέρεια των γονιών εναπόκεινται η προσέλευση των παιδιών στους παιδικούς σταθμούς, ενόψει του καύσωνα που έχει προαναγγείλει η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία για τις επόμενες μέρες.

Αυτό αναφέρει ο Δήμος Πύργου σε γραπτή ανακοίνωσή του, επισημαίνοντας πως οι Παιδικοί Σταθμοί σε Πύργο, Καράτουλα και Επιτάλιο διαθέτουν aircondition, με αποτέλεσμα οι μαθητές προσχολικής αγωγής να είναι προστατευμένοι από τις επιπτώσεις των υψηλών θερμοκρασιών που η ΕΜΥ έχει προαναγγείλει ότι θα επικρατήσουν στην περιοχή μας.

Κλειστοί και οι παιδικοί σταθμοί του Δήμου Ήλιδας λόγω του καύσωνα, την Τετάρτη και την Πέμπτη

Σύμφωνα με απόφαση του αντιδήμαρχου Προσχολικής Αγωγής και Παιδείας κ. Γιάννη Αθανασόπουλος και του αυτοτελούς τμήματος Πολιτικής Προστασίας με αρμόδιο αντιδήμαρχο τον κ. Κώστα Τσεριώνη, αποφασίζεται για την Τετάρτη 12 Ιουνίου 2024 και την Πέμπτη 13 Ιουνίου 2024, η αναστολή λειτουργίας και των Παιδικών σταθμών του Δήμου μας, μετά το επικαιροποιημένο Δελτίο Καιρού της ΕΜΥ, στο οποίο γίνεται λόγος για ακραία καιρικά φαινόμενα με συνθήκες καύσωνα.

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos