Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

mixalopoulos antallakitka
giannikopoulos
kea gif output R2qE26

Δήμος Ανδρίτσαινας-Κρεστένων: Προχωρά η εκπόνηση της μελέτης των Τοπικών Πολεοδομικών Σχεδίων

image 36 73

Ξεκίνησαν   οι   συσκέψεις   στα   πλαίσια   εντοπισμού   όλων   των  στοιχείων που είναι απαραίτητα, για την εκπόνηση της μελέτης των Τοπικών Πολεοδομικών Σχεδίων δήμου Ανδρίτσαινας-Κρεστένων.

Ενημερωτική    σύσκεψη   πραγματοποιήθηκε   στην   αίθουσα   Πολιτισμού   στη  Δημοτική Κοινότητα Καλλικώμου.

Συμμετείχε πολυμελής ομάδα από την κοινοπραξία που εκπονεί  την   μελέτη   με   επικεφαλής  την  κα   Γιαννετάκη,   το   σύνολo  της   η Δημοτική Αρχή με επικεφαλής τον Δήμαρχο κ. Σάκη Μπαλιούκο, οι Πρόεδροι   των   Δημοτικών   Κοινοτήτων   του   Δήμου,   το   σύνολο   της Τεχνικής   Υπηρεσίας   του   Δήμου,   η   Οικονομική   και   Διοικητική Υπηρεσία, Μηχανικοί, Ελεύθεροι επαγγελματίες, Φορείς και πολίτες του Δήμου.

Κατά την διάρκεια της συζήτησης τέθηκαν ζητήματα που έχουν να κάνουν με τα προηγούμενα κείμενα πολεοδομικού σχεδιασμού ή άλλων δεσμεύσεων που είχαν καθηλώσει την περιοχή  ΖΟΕ,  NATURA, ΠΔ για τον Κυπαρισσιακό Κόλπο, ΣΧΟΑΠ, εκκρεμότητες, επεκτάσεις σχεδίων, η ζώνη των 800 μέτρων από οικισμούς, οι φυσικές καταστροφές που πλήττουν το Δήμο συχνά, πυρκαγιές, πλημμύρες, κατολισθήσεις και οι επιπτώσεις   που   έχουν   για   την   ασφάλεια   των   οικισμών   αλλά   και πλήθος άλλων θεμάτων.

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

tselepistudio photo

This will close in 20 seconds