Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

mixalopoulos antallakitka
antonopoulos autokintita 6x10 cmyk
KEAPYRGOU ΟΣΔΕ24

Δήμος Ανδρίτσαινας – Κρεστένων: Προσφορές αγάπης στους άπορους και ανήμπορους του Δήμου κατά την περίοδο του Πάσχα

image 5 51

Μήνυμα συμπαράστασης και αλληλεγγύης από το Δήμαρχο Σάκη Μπαλιούκο

Μήνυμα συμπαράστασης και αλληλεγγύης από το Δήμαρχο κ. Σάκη Μπαλιούκο
Την στήριξή του σε άπορους και ανήμπορους ανθρώπους έκανε πράξη για μια ακόμα φορά ο Δήμος Ανδρίτσαινας-Κρεστένων, προσφέροντάς τους κατά την περίοδο του Πάσχα πλούσια εδέσματα, γλυκά και άλλα είδη, προκειμένου να νιώσουν «ζωντανό» το πνεύμα της Ανάστασης!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το iliakanea.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Συνεργεία του Δήμου Ανδρίτσαινας-Κρεστένων, με τη μέριμνα του Δημάρχου κ. Σάκη Μπαλιούκου, μοίρασαν φαγητό καθώς και άλλα πασχαλιάτικα είδη, δίνοντας χαρά σε δεκάδες συνανθρώπους μας που βρίσκονται στο φάσμα της μοναξιάς και της απομόνωσης.

Η προετοιμασία αλλά και η διανομή κατ’ οίκον στις τοπικές κοινότητες που υπάρχουν άποροι δημότες, μεταξύ των οποίων είναι ηλικιωμένοι και μονογονεϊκές οικογένειες με μικρά παιδιά, έγινε από τις κοινωνικές δομές του Δήμου Ανδρίτσαινας-Κρεστένων, με πρωτοβουλία της δημοτικής αρχής.

Ο Δήμος Ανδρίτσαινας-Κρεστένων για μια ακόμα φορά έδειξε την αγάπη και αλληλεγγύη του προς εκείνους που χρειάζονται στήριξη, ειδικά στις γιορτινές ημέρες του Πάσχα.

Τη μεγάλη ικανοποίησή του για την ιδιαίτερη φροντίδα που υπήρξε προς τους ανθρώπους που βιώνουν πολλές δυσκολίες κατά την καθημερινότητά τους, εξέφρασε ο Δήμαρχος Ανδρίτσαινας-Κρεστένων, περνώντας το μήνυμα της συμπαράστασης και αλληλεγγύης στα πρόσωπά τους, όχι μόνο από τις δομές του Δήμου αλλά και από τους αιρετούς που βρίσκονται διαρκώς στο πλευρό των άπορων και ανήμπορων συνανθρώπων μας.

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

stamoulis anakainisi

This will close in 20 seconds