Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

mixalopoulos antallakitka
giannikopoulos
kea gif output R2qE26

Δήμος Ήλιδας: Η πρώτη σύσκεψη στο Δήμο στο πλαίσιο της μελέτης για τον “Ειδικό Πολεοδομικό Σχεδιασμό Π.Ε.Ηλείας”

byvi

Την πρώτη τους συνάντηση στο πλαίσιο της μελέτης για το «Ειδικό Πολεοδομικό Σχέδιο Π.Ε. Ηλείας» είχαν ο Δήμαρχος Ήλιδας κ. Χρήστος Χριστοδουλόπουλος, ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων, Υποδομών, Πολιτικής Προστασίας και Υδάτινων Πόρων κ. Κώστας Τσεριώνης και υπηρεσιακοί παράγοντες του Δήμου, με την πολυεπιστημονική ομάδα που έχει αναλάβει την εκπόνηση του μεγάλου έργου, για τον αναπτυξιακό σχεδιασμό του νομού.

Η ομάδα των μελετητών προχώρησε στην πρώτη παρουσίαση της μελέτης, για την εκπόνηση της οποίας λαμβάνει σοβαρά υπόψιν της όλα τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά και τα συγκριτικά πλεονεκτήματα του δήμου μας. Για την υλοποίηση της μελέτης, ήδη ο Δήμος Ήλιδας και οι υπηρεσίες του παρέχουν όλες τις απαραίτητες πληροφορίες, ώστε το Ειδικό Πολεοδομικό Σχέδιο να ανταποκρίνεται στις πραγματικές ανάγκες.

Το Ειδικό Πολεοδομικό Σχέδιο Ηλείας θα καθορίζει -μετά την ολοκλήρωσή του- χωρικές και πολεοδομικές ρυθμίσεις που επί δεκαετίες ταλαιπωρούν το Νομό, όπως για παράδειγμα με τις χρήσεις γης σε παραλιακές ζώνες. Τη σύνταξη της μελέτης έχει αναλάβει η ένωση του Οικονομικού φορέα «ΡΟΪΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ Α.Ε. – ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΚΑΡΑΜΠΛΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ Ε.Ε.», εκπρόσωποι του οποίου παρουσίασαν σημαντικές λεπτομέρειες του έργου.

Στην συνάντηση συμμετείχε και ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων, Πολεοδομίας και Χωροταξίας του Δήμου Ανδραβίδας – Κυλλήνης κ. Διονύσης Κεκάτος.

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

tselepistudio photo

This will close in 20 seconds