Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

giannikopoulos
mixalopoulos antallaktika merced
keapyrgou

Δήμος Ηλιδας: Οι εργαζόμενοι στις Κοινωνικές Δομές του Δήμου έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους

image 27 26

Όλες οι κοινωνικές δομές του Δήμου Ήλιδας που σήμερα -και μετά την κατάργηση της Κοινωφελούς Επιχείρησης- ανήκουν εξ ολοκλήρου στη νέα αντιδημαρχία Υγείας, Πρόνοιας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους, παρουσία του συνόλου των εργαζομένων, αλλά και ωφελούμενων. Ειδικότερα, στη βασιλόπιτα συμμετείχαν εργαζόμενοι του τμήματος Πρόνοιας, του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι», του Κέντρου Κοινότητας, του Κοινωνικού Παντοπωλείου, και του ΚΕΠ Υγείας, όλες δομές σήμερα του Δήμου Ήλιδας.

Την πίτα έκοψαν από κοινού ο Δήμαρχος Ήλιδας κ. Χρήστος Χριστοδουλόπουλος και ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος κ. Ηλίας Ευσταθόπουλος, ενώ το «παρών» στην όμορφη εκδήλωση έδωσαν ο αντιδήμαρχος Προγραμματισμού και πρώην πρόεδρος της Κοινωφελούς κ. Μάκης Παπαγιαννόπουλος και η τέως πρόεδρος κα Αλεξία Κοτσαύτη – Παπαζαφειροπούλου.

Ο Δήμαρχος Ήλιδας κατά την ομιλία του ευχαρίστησε τους εργαζόμενους για την συνεργασία τους, αλλά και για το πολύτιμο έργο που επιτελούν στις κοινωνικές υπηρεσίες, σε μία εποχή που η κοινωνία χειμάζεται από τα πολλά και συσσωρευμένα προβλήματα των τελευταίων ετών. Μάλιστα, όπως είπε χαρακτηριστικά, αυτός είναι και ο λόγος που αποφάσισε να δημιουργήσει μια ξεχωριστή αντιδημαρχία, δίνοντας έμφαση στις κοινωνικές δομές και στην ανακούφιση που προσφέρουν στους συμπολίτες μας.

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

happyday0324

This will close in 20 seconds