Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

giannikopoulos
mixalopoulos antallaktika merced
keapyrgou

Δήμος Ήλιδας: Συνάντηση με τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Αλέξανδρο Γεωργουλή για τις σχολικές καθαρίστριες των σχολείων του Δήμου

bvsu

Μετά την πρώτη τους συνάντηση με τον Δήμαρχο Ήλιδας κ. Χρήστο Χριστοδουλόπουλο, αμέσως μετά την ανάληψη των καθηκόντων της νέας δημοτικής αρχής, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Σωματείου Σχολικών Καθαριστών – Καθαριστριών Ηλείας μαζί με τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ελλάδος, επισκέφθηκαν και τον αρμόδιο αντιδήμαρχο Διοικητικής Μέριμνας, Ψηφιακής Διακυβέρνησης και Εξυπηρέτησης του Δημότη κ. Αλέξανδρο Γεωργουλή.

Στην σύσκεψη συμμετείχαν η πρόεδρος του Σωματείου κα Δήμητρα Μυλωνά και η γραμματέας και Λεμονιά Σταυλιώτη – Ντάναση, οι οποίες συνοδεύονταν από τον κ. Θέμη Γρηγοριάδη της Ομοσπονδίας Ιδιωτικών Υπαλλήλων. Ανάμεσα στις δύο πλευρές έγινε μια ιδιαίτερα εποικοδομητική συζήτηση για όλα τα ζητήματα που αφορούν τον κλάδο των σχολικών καθαριστριών και μια σφαιρική ενημέρωση από τον πρόεδρο της ομοσπονδίας για τον τρόπο αντιμετώπισης των βασικών ζητημάτων που ανακύπτουν και έχουν παρουσιαστεί και στο δήμο μας.

Στο κύριο Γεωργουλή, υπεβλήθη και έγγραφο υπόμνημα με τα κυριότερα αιτήματα των σχολικών καθαριστριών. Ο αντιδήμαρχος άκουσε με προσοχή τα αιτήματα του και επεσήμανε, ότι -όπως τους έχει τονίσει και ο ίδιος ο Δήμαρχος- η δημοτική αρχή βρίσκεται στο πλευρό τους, με άμεσο στόχο, αφού καταρτιστεί ο προϋπολογισμός, να διερευνηθεί το ενδεχόμενο όσο το δυνατόν περισσότερες καθαρίστριες να απασχοληθούν με πλήρες ωράριο και ταυτόχρονα να γίνει μια πιο δίκαιη κατανομή στις ώρες απασχόλησης.

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

viber image 2024 02 23 12 35 38 848

This will close in 20 seconds