Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

giannikopoulos
mixalopoulos antallaktika merced
keapyrgou

Δήμος Πηνειού – Ο Ν. Σερέτης Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου

DHMAIRESIES PROEDREIO PHNEIOY 768x434

Με πρόεδρο τον Νικόλαο Σερέτη, θα  πορευτεί τα επόμενα χρόνια το νέο Δημοτικό Συμβούλιο Πηνειού. Ο κ. Σερέτης εξελέγη με 15 ψήφους έναντι 8 της αντιπολίτευσης και ανέλαβε και επίσημα χθες τα καθήκοντά του, κατά την διάρκεια των δημαιρεσιών, που συγκάλεσε για χθες το πρωί ο πλειοψηφών σύμβουλος της παράταξης του δημάρχου, Σάκης Γεωργόπουλος. 

Αντιπρόεδρος εξελέγη ο Ανδρέας Αλεξόπουλος από την παράταξη του Ανδρέα Μαρίνου και Γραμματέας ο Λεωνίδας Μαρίνος από την πλειοψηφούσα παράταξη του Αλέξη Καστρινού.

Χθες έγινε και η ψηφοφορία για την εκλογή της Δημοτικής Επιτροπής Πηνειού. Η διαδικασία διεξήχθη μέσω κάλπης όπου τακτικά μέλη της Επιτροπής εκλέχθηκαν οι: Διονύσης Γεωργόπουλος, Νικόλαος Θεοδωρόπουλος, Μιχάλης Καλαρίτης και Δημοσθένης Χριστόπουλος από την πλευρά της πλειοψηφούσας παράταξης με τον δήμαρχο Αλέξη Καστρινό να είναι το πρώτο μέλος της Δημοτικής Επιτροπής που δεν μπαίνει στην διαδικασία της ψηφοφορίας ενώ από την πλευρά της αντιπολίτευσης εκλέχθηκαν τακτικά μέλη οι Ανδρέας Μαρίνος και Δημήτρης Βασιλόπουλος.

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

viber image 2024 02 23 12 35 38 848iliakanealikeusomfacebook

This will close in 20 seconds