Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

Screenshot 2024 03 23 112319
locomotive cafe
KEAPYRGOU ΟΣΔΕ24

Δήμος Πύργου – Δημοπρατείται ο δρόμος του Κολιρίου

erga prosoxh

Ο Δήμος Πύργου προκήρυξε Δημόσιο Ανοικτό Διαγωνισμό για το έργο «Βελτίωση βατότητας στην Αγροτική περιοχή Κολιρίου», προϋπολογισμού 774.183,27 ευρώ, η χρηματοδότηση του οποίου προέρχεται από το Πρόγραμμα «Αγροτική Ανάπτυξη της Ελλάδας 2014 – 2020» με συγχρηματοδότηση από το Ευρωπαϊκό Γεωργικό Ταμείο Αγροτικής Ανάπτυξης.

Σκοπός του έργου είναι η αποκατάσταση της βατότητας στον κυριότερο αγροτικό δρόμο της Κοινότητας Κολιρίου που επλήγη από τις φωτιές του καλοκαιριού του 2021. Με την υλοποίησή του βελτιώνονται οι συνθήκες βατότητας των καλλιεργητών αλλά και των κτηνοτρόφων προς τις ιδιοκτησίες τους με πολλαπλά οφέλη για την τοπική οικονομία και για το περιβάλλον.

Ιδιαίτερη αναφορά πρέπει να γίνει στο γεγονός ότι η βελτίωση αυτού του δρόμου, αποτελεί κομβικής σημασίας έργο για την γρήγορη και αποτελεσματική παρέμβαση των δυνάμεων της πυροσβεστικής και της Πολιτικής Προστασίας, σε περίπτωση φωτιάς

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

studiotselepiphotoidtautototes

Το φωτογραφείο είναι έτοιμο να σας εξυπηρετήσει σύμφωνα με τις νέες προδιαγραφές όσον αφορά την έκδοση της νέας ταυτότητας

This will close in 20 seconds