Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

Screenshot 2024 03 23 112319
locomotive cafe
KEAPYRGOU ΟΣΔΕ24

…δημοσκόπηση που τελείωσε το Σάββατο…Βουτιά ΠΑΣΟΚ

ripes iliakanea

Χαίρετε, λοιπόν χθες στο Μ.Μ. αφού κόψανε μια μικρή τούρτα προς τιμήν του Κ.Μ. που γιόρτασε τα 56 του χρόνια (ευχόμεθα κι εμείς) μετά περάσανε στο ψητό… Αναλύσανε την πλέον πρόσφατη δημοσκόπηση που τελείωσε το Σάββατο και σημειωτέον έγινε σε μια από τις πιο δύσκολες εβδομάδες για την κυβέρνηση (μνημόσυνο για τα Τέμπη). Η Ν.Δ. στην εκτίμηση ψήφου χάνει μια μονάδα και είναι στο 35%, ο ΣΥΡΙΖΑ παίρνει 0,8% και είναι στο 14% και το ΠΑΣΟΚ χάνει δυο μονάδες και ξαναβρίσκεται στο 14% μαζί με τον ΣΥΡΙΖΑ (τον Φεβρουάριο η ίδια έρευνα έδειχνε το ΠΑΣΟΚ στο 16%). Ο Βελόπουλος πήρε δύο και πλέον μονάδες άρα είναι κοντά στο 10% και κάπου εκεί είναι και το ΚΚΕ.

Εξηγήσεις…

-Ρώτησα να μάθω για όλα αυτά την πηγή μου και μου εξήγησε: Η Ν.Δ. έχασε λίγο και σε ποιοτικά από Τέμπη και ομόφυλα αλλά κυρίως ο κόσμος ταλαιπωρείται από την ακρίβεια, δεν μιλάμε για κάτι τρομερό γιατί επαναλαμβάνω η δημοσκόπηση ήταν πάνω στα Τέμπη. Ο ΣΥΡΙΖΑ πήρε 0,8% ως ένα αυτόματο reflection συσπείρωσης, από τα γεγονότα του συνεδρίου, αλλά αντιμετωπίζει δομικό πρόβλημα γιατί στις ποιοτικές αναλύσεις προκύπτει ότι το 1/3 των ψηφοφόρων θέλει τον ΣΥΡΙΖΑ να μετακινείται περισσότερο στο κέντρο, το άλλο 1/3 πιο αριστερά και το τρίτο υπόλοιπο να μένει εκεί που είναι. Βασικά μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα που λένε, αλλά ο Κασσελάκης έχει δουλειές τώρα. Ανακαινίζει τις Σπέτσες, αγοράζει και φτιάχνει τη Λεβέντη στο Κολωνάκι (νέο σπίτι), τι να σου πρωτοκάνει και ο Τάιλερ, θέλει την άποψη και του νοικοκύρη.

Βουτιά ΠΑΣΟΚ

-Και γιατί «βούτηξε» το ΠΑΣΟΚ τόσο, ρώτησα την πηγή. «Γιατί σε κανένα από τα θέματα που τρέξανε όλο το μήνα δεν είχε καθαρή θέση, ούτε στα ομόφυλα, ούτε στην επιστολική ψήφο, ούτε στα μη κρατικά Πανεπιστήμια, αλλά κυρίως δεν υπάρχει ο αρχηγός, δεν φαίνεται πουθενά». Αρχίζει και γίνεται ντέρμπι η δεύτερη θέση στις ευρωεκλογές, εκτός αν έχουμε κανένα τρελό και δούμε κανένα Βελόπουλο.

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

studiotselepiphotoidtautototes

Το φωτογραφείο είναι έτοιμο να σας εξυπηρετήσει σύμφωνα με τις νέες προδιαγραφές όσον αφορά την έκδοση της νέας ταυτότητας

This will close in 20 seconds