Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

giannikopoulos
mixalopoulos antallaktika merced
keapyrgou

ΚΥΣΕΑ με μήνυμα ανανέωσης

stratigos flwros 1

Ο νέος χρόνος ήρθε με την ανάγκη να κλείσουν εκκρεμότητες, όπως π.χ. στην ηγεσία του στρατεύματος, καθώς σε λίγες μέρες λήγει η θητεία του Α/ΓΕΕΘΑ Κωνσταντίνου Φλώρου. 

Μαθαίνω ότι το ΚΥΣΕΑ θα συνεδριάσει κατά πάσα πιθανότητα μετά την αναχώρηση του πρωθυπουργού για το Νταβός στα μέσα της άλλης εβδομάδας και πριν πάει στις ΗΠΑ, άρα στις αρχές του τρίτου δεκαημέρου του Ιανουαρίου. Αυτό που ακούω και από το Μ.Μ. πάντως είναι η λέξη “ανανέωση”.

Με άλλα λόγια και ενώ στο τραπέζι είναι η επιλογή του αρχαιότερου αρχηγού, του Α/ΓΕΑ Θεμιστοκλή Μπουρολιά, ακούγεται εκ νέου ένα όνομα από τον Στρατό Ξηράς, με δεδομένο ότι ως μεγαλύτερο “όπλο” μπορεί να έχει δύο σερί Α/ΓΕΕΘΑ. Ο λόγος για τον Σερραίο Διοικητή Ειδικού Πολέμου Δημήτρη Χούπη, ο οποίος είναι της τάξης του ’87, άρα από τη νεότερη γενιά ανώτατων αξιωματικών. Θέμα χρόνου είναι και οι κρίσεις για την ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ., όπου τα πράγματα είναι ζόρικα για τον αρχηγό Μαυρόπουλο.

Να δούμε αν το ΚΥΣΕΑ θα λύσει εκκρεμότητες… πακέτο.

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

viber image 2024 02 23 12 35 38 848

This will close in 20 seconds