Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

Screenshot 2024 03 23 112319
locomotive cafe
KEAPYRGOU ΟΣΔΕ24

DOMINO MEDIA – Λύσεις & εργαλεία για προώθηση,διαφήμιση προιόντων/υπηρεσιών και προβολή φορέων για κοινοποίηση θέσεων,απόψεων & προσώπων

dominomediaamap


Σας παρουσιάζουμε εν συντομία τις λύσεις και τα εργαλεία που παρέχουμε στους πελάτες μας ώστε να προωθήσουν,προβάλουν και διαφημίσουν τα προιόντα και τις υπηρεσίες τους είτε σε φορείς να προβαλουν θέσεις, απόψεις και πρόσωπα.

Συνεργαζόμαστε με μια πλειάδα από ιστοσελίδες ανά την Ελλάδα (ιδιόκτηηα και συνεργαζόμενα) με αποτέλεσμα να καλύπτουμε γεωγραφικά όλη τη χώρα σε συνδιασμό διάφορα θεματικά μέσα όπως αθλητισμό,αγροτικά νεα, άμυνα-διπλωματία,τοπική ενημέρωση,αυτοδιοίκηση, αυτοκίνητο κ.α.
Κατ’αυτόν τον τρόπο καλύοτυμε τους πελάτες μας σχεδόν ολοκληρωτικά ενώ σε συνδιασμό με τα social media όπου έχουμε εκατοντάδες χιλιάδες ακολούθους συνολικά και το αποτέλεσμα ειναι εγγυημένο όσον αφορά την γεωγραφική και πληθυσμιακή κάλυψη!

Ενδεικτικά αναφέρουμε μερικές ιστοσελίδες.
www.agrotika-nea.gr
www.24sport.gr
www.auto-moto-news.gr
www.ependitis.gr (νέα εισαγωγή και επαναπροωθείται τώρα το brand)
www.24news.gr
www.citymanager.gr
www.spartiatis.gr
www.iliakanea.gr

 Η προβολή γίνεται με παραδοσιακόυς τρόπους όπως ένα διαφημιστικό banner ή χορηγία κατηγορίας/ενότητας και με νέες τεχνικές όπως συνεντέυξεις,παρουσίαση εταιρίας,προιόντος και υπηρεσίας, αρθρογραφία,backlinks,λέξεις κλειδία,In article banners και συνεχώς εξελισσόμαστε στον τομέα αυτό καθώς με εργαλεία της Google (ως Partners) όπως AI εφαρμογές, τα δεδομένα επεξεργάζονται για την μεγιστοποίηση τους αποτελέσματος.

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο 697 20 85 146 κ.Μάκη Μητρόπουλο και σίγουρα θα βρεθεί η κατάλλη λύση σε συνδιασμό με το σωστό κόστος για εσάς!

dominomedialogo1

Με εκτίμηση
— 
www.dominomedia.gr
Σύμβουλοι Στρατηγική & Επικοινωνίας,
Πληροφόρησης,
Προβολής & Προώθησης Επιχειρήσεων –
Φορέων – Φυσικών Προσώπων.
| 24, Lagoumitzi str., 17671 Athens | 24, Λαγουμιτζή,  17671
Αθήνα
 Facebook
Strategy & Communication Consultants,information,
Business Promotion & Promotion -Bodies – Natural Persons.
| 24, Lagoumitzi str., 17671 Athens | 24, Lagoumitzi, 17671 Athena

Domino+Media+Group

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

studiotselepiphotoidtautototes

Το φωτογραφείο είναι έτοιμο να σας εξυπηρετήσει σύμφωνα με τις νέες προδιαγραφές όσον αφορά την έκδοση της νέας ταυτότητας

This will close in 20 seconds