Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

mixalopoulos antallakitka
antonopoulos autokintita 6x10 cmyk
KEAPYRGOU ΟΣΔΕ24

Δράση ευαισθητοποίησης για τη δωρεά μυελού των οστών στην Κρέστενα

ΜΥΕΛΟΣ ΟΣΤΩΝ ΚΡΕΣΤΕΝΑ 768x576

Κρέστενα: Δράση ευαισθητοποίησης για τη δωρεά μυελού των οστών

Με εξαιρετική επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή για ακόμη μια φορά πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 12 Νοεμβρίου στην Νοσηλευτική Μονάδα Κρεστένων η δράση ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για την εθελοντική δωρεά μυελού των οστών σε συνεργασία με το ΚΕΔΜΟΠ “Χάρισε ζωή”.

Στη διάρκεια της ενδιαφέρουσας αυτής ενημερωτικής δράσης, τις βιωματικές εμπειρίες τους κατέθεσαν τόσο η Υπεύθυνη εκπαίδευσης Εθελοντισμού και λήπτρια μοσχεύματος του ΚΕΔΜΟΠ, Χριστίνας Καρακωνσταντή, όσο και ακόμα δυο δωρητές μυελού των οστών που έδωσαν και χάρισαν ζωή σε άλλους συνανθρώπους μας.

Η Νοσηλευτική Μονάδα Κρεστένων και το ΚΕΔΜΟΠ υπέγραψαν συμφωνητικό συνεργασίας προκειμένου η Μονάδα, να λειτουργεί ως κόμβος εγγραφής νέων εθελοντών, με στόχο την ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση στις τοπικές κοινωνίες και την προσέγγιση πιθανών δοτών μυελού των οστών.

Η Διοικήτρια της ΝΜ Κρεστένων κ. Αριστέα Παπαδοπούλου δήλωσε, «Τους ευχαριστούμε θερμά για τις ανθρώπινες αξίες και αρχές που μας μετέφεραν με τις εμπειρίες τους ως δωρητές μυελού των οστών και ευχόμαστε από καρδιάς να γίνουν παραδείγματα μίμησης και για άλλους συμπολίτες μας. Ήδη στην Νοσηλευτική Μονάδα Κρεστένων σήμερα είχαμε τέσσερα νέα παιδιά που έγιναν εθελοντές δότες μυελού των οστών και είμαστε εξαιρετικά υπερήφανοι για αυτό το γεγονός, αλλά και πολλοί οι οποίοι δήλωσαν την επιθυμία τους να το σκεφτούν και να αποφασίσουν. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά τις κύριες από το ΚΕΔΜΟΠ” Χάρισε ζωή” Χριστίνα Καρακωνσταντή και Καλλιόπη Κοττά για την παρουσίαση τους στην Νοσηλευτική Μονάδα Κρεστένων, καθώς και όλες και όλους που αφιέρωσαν την ημέρα αυτή για να ακούσουν και να μάθουν πώς πραγματικά μπορούν να δωρίσουν ζωή δίνοντας απλά λίγο σάλιο. Τέλος ευχαριστούμε πολύ για τις καταθέσεις τους και τις εμπειρίες ζωής τους δωρητές μυελού των οστών κ. Κωστούλα Χριστοδουλοπούλου και τον κ. Αλέξη Σοφιανόπουλο. Εμείς θα συνεχίσουμε να προσφέρουμε το αγαθό της υγείας με συνέπεια και επαγγελματισμό και υψηλό αίσθημα ευθύνης απέναντι στους ανθρώπους της Νότιας Ηλείας και όχι μόνο. Είμαστε δυνατή ομάδα».

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

thermo knauf

This will close in 20 seconds