Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

mixalopoulos antallakitka
antonopoulos autokintita 6x10 cmyk
KEAPYRGOU ΟΣΔΕ24

Εάν ένας άνδρας προσπαθεί κρυφά να σας σαγηνεύσει χρησιμοποιεί αυτές τις 7 φράσεις

COUPLE ZEUGARI

Εάν ένας άνδρας χρησιμοποιεί αυτές τις 7 φράσεις, προσπαθεί κρυφά να σας σαγηνεύσει

Όταν ένας άνδρας θέλει να γοητεύσει μία γυναίκα, μπορεί να χρησιμοποιήσει διακριτικά ορισμένες φράσεις. Αυτές θα προσδώσουν στην κουβέντα μία ένταση και μία αίσθηση φλερτ.  Είναι πιθανό να σας ενθουσιάσουν – ή ακόμη και να σας μπερδέψουν.

Εάν ένας άνδρας χρησιμοποιεί αυτές τις 7 φράσεις, προσπαθεί κρυφά να σας σαγηνεύσει

  • «Είσαι διαφορετική από τις άλλες»
  • «Δεν είμαι σαν τους άλλους»
  • «Θες να σε βοηθήσω;»
  • «Θυμάσαι όταν ήμασταν…;»
  • «Εκτιμώ τη γνώμη σου»
  • «Σου αξίζει το καλύτερο»
  • «Θέλω να είσαι χαρούμενη»

Η σημασία των 7 χαρακτηριστικών εκφράσεων που χρησιμοποιούν οι άνδρες, όταν θέλουν να σαγηνεύσουν μία γυναίκα

«Είσαι διαφορετική από τις άλλες»

Αυτή η φαινομενικά αθώα έκφραση κρύβει απρόσμενη δύναμη μέσα της.

Η  φράση αυτή είναι ένα μεταμφιεσμένο κομπλιμέντο. Λέγοντάς την ένας άνδρας σας κάνει να νιώθετε ξεχωριστή και μοναδική, αξιοποιώντας ένα από τα ισχυρότερα εργαλεία της τέχνης της σαγήνης.  Σας δίνει την αίσθηση ότι είστε σημαντική ότι αξίζετε, κεντρίζοντας το ενδιαφέρον σας.

«Δεν είμαι σαν τους άλλους»

Πρόκειται για μία χαρακτηριστική έκφραση που ακούγεται στις ταινίες, πριν οι πρωταγωνιστές ξεκινήσουν την ερωτική τους περιπέτεια. Με τη φράση αυτή, ένας άνδρας θέλει να τονίσει την μοναδικότητά του και το γεγονός ότι δεν μοιάζει με τους άνδρες που μέχρι τώρα γνωρίζετε.

Ουσιαστικά , εκφράζοντας τη διαφορετικότητά του, ένας άνδρας δείχνει την ευαλωτότητά του με ειλικρίνεια. Την ίδια στιγμή, επιχειρεί να κεντρίσει το ερωτικό σας ενδιαφέρον και την περιέργεια, οδηγώντας σας να τον ρωτήσετε πράγματα και έτσι, να τον ανακαλύψετε.

«Θες να σε βοηθήσω;»

Όσο και αν μοιάζει περίεργο, η προσφορά βοήθειας μπορεί να είναι μία λεπτή, ανεπαίσθητη μορφή σαγήνης. Προσφέροντάς σας βοήθεια, ένας άνδρας δείχνει πως θέλει να σας στηρίζει σας απαλλάσσει από συναισθηματικό βάρος. Την ίδια στιγμή, η προσφορά βοήθειας ενισχύει τη συναισθηματική επαφή μεταξύ δύο ανθρώπων.

«Θυμάσαι όταν ήμασταν…;»

Όταν ένας άνδρας αναφέρεται συχνά σε κοινές σας εμπειρίες, μπορεί να επιχειρεί να τραβήξει το ερωτικό σας ενδιαφέρον. Η αναφορά σε κοινές σας στιγμές αποσκοπεί στη δημιουργία συναισθημάτων νοσταλγίας και ζεστασιάς.

Πρόκειται για μία έκφραση που στοχεύει στο να πυροδοτήσει τη συναισθηματική σας μνήμη, τονίζοντας τον ιδιαίτερο δεσμό που σας συνδέει. Ένας άνδρας μπορεί να διατυπώνει τον λόγο του με τρόπο που να ενισχύει το συναισθηματικό σας δέσιμο.

«Εκτιμώ τη γνώμη σου»

Όταν ένας άνδρας παραδέχεται ρητά ότι σέβεται και λαμβάνει υπόψη τη γνώμη μίας γυναίκας, δεν το κάνει από απλό και τυπικό σεβασμό.

Εκφράζοντας τον σεβασμό του για την άποψή σας, ο άνδρας δείχνει ότι υπάρχει η δυνατότητα μίας δυνατής συναισθηματικής σύνδεσης.  Το πρώτο βήμα που κάνει ένας άνδρας για να κερδίσει μία γυναίκα, είναι να την κάνει να νιώσει ότι αξίζει.

«Σου αξίζει το καλύτερο»

Όταν ένας άνδρας λέει σε μία γυναίκα ότι «της αξίζει το καλύτερο», ουσιαστικά αναγνωρίζει τον κόπο, την αξία και την προσπάθειά της και τη στηρίζει. Την ίδια στιγμή, μπορεί να λέει τη φράση αυτή επειδή θέλει να γοητεύσει τη συγκεκριμένη γυναίκα.  Είναι σαν να βάζει τον εαυτό του στη θέση εκείνου που μπορεί να της προσφέρει το καλύτερο το οποίο αξίζει. Αισθάνεται δηλαδή ότι είναι ο κατάλληλος άνθρωπος να σας παρέχει την προσοχή και τη φροντίδα που σας αξίζει.

«Θέλω να είσαι χαρούμενη»

Πρόκειται για μία φράση που δηλώνει ενδιαφέρον αλλά, την ίδια στιγμή, μπορεί να είναι μέρος της προσπάθειας ενός άνδρα να κερδίσει το ερωτικό σας ενδιαφέρον. Στο άκουσμά της, μία γυναίκα νιώθει ξεχωριστή και μοναδική.

Η χρήση αυτής της έκφρασης πρέπει να ερμηνεύεται με περίσκεψη. Πρέπει δηλαδή, να είστε σε θέση να καταλάβετε πότε διατυπώνεται με πραγματικό ενδιαφέρον και έγνοια και πότε αποτελεί τακτική παραπλάνησης. Ένας άνδρας που τονίζει πόσο ενδιαφέρεται για την ευτυχία σας, μπορεί να θέλει να σας σαγηνεύσει.

Tip: Η αναγνώριση των άρρητων νοημάτων μίας συζήτησης είναι μία δεξιότητα, η οποία έχει τη δύναμη να μεταμορφώσει τις σχέσεις και την αλληλεπίδρασή σας με το άλλο φύλο. Στο κατάλληλο πλαίσιο και, δεδομένων των συνθηκών, οι 7 αυτές φράσεις μπορεί να αποκαλύπτουν ένα σημαντικό νόημα για τη συναισθηματική κατάσταση ενός άνδρα.

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

This will close in 20 seconds