Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

giannikopoulos
mixalopoulos antallaktika merced
keapyrgou

ΕΛ.ΑΣ: Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Δ. Ελλάδος ο Τσαπικούνης

Αστυνομικός Διευθυντής Δ Ελλάδος ο Τσαπικούνης

Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Δ. Ελλάδος ο Τσαπικούνης, καθώς προήχθη στον βαθμό του υποστρατήγου προήχθη ο Αχαιός Ανδρέας Τσαπικούνης μετά τις κρίσεις των ταξιάρχων της Ελληνικής Αστυνομίας.

Ο αστυνομικός διευθυντής Ζακύνθου που κατατάσσεται μεταξύ των αξιόμαχων στελεχών της ΕΛΑΣ, έπειτα από απουσία ετών επιστρέφει στην Πάτρα και τοποθετείται στη θέση του Γενικού Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή Δυτικής Ελλάδας.

Θέση που κατείχε μέχρι πρότινος, ο αποστρατευθείς Απόστολος Μαρτζάκλης.

Ο κ. Τσαπικούνης, κατά το παρελθόν, έχει διατελέσει, μεταξύ άλλων, διοικητής της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών και Διευθυντής στις Διευθύνσεις Αιτωλίας και Σάμου.

Ο Ανδρέας Τσαπικούνης

Ανανέωση θητείας για τον επίσης Αχαιό Αστυνομικό Διευθυντή Αχαΐας, Θεόδωρο Τσάτσαρη, ο οποίος διατηρεί τον βαθμό του ταξίαρχου.

Ο κ. Τάτσαρης θεωρείται ένας εκ των έμπειρων επιτελικών αξιωματικών της ΕΛΑΣ, με γνώση των προβλημάτων και των ζητημάτων του νομού.

Πηγή: ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

viber image 2024 02 23 12 35 38 848

This will close in 20 seconds