Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

mixalopoulos antallakitka
antonopoulos autokintita 6x10 cmyk
KEAPYRGOU ΟΣΔΕ24

ΕΛΦΕΕ ΗΛΕΙΑΣ – Πρόσκληση σε συνάντηση Φορέων Ν. Ηλειας

elfee n ilias

 Συνάντηση θα έχουν όλοι οι φορείς με Θέμα την πορεία των φορολογικών δηλώσεων. 

  • Ένωση Λογιστών Φοροτεχνικών Ελεύθερων Επαγγελματιών Νομού Ηλείας ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Προς: Όλους τους Φορείς και Βουλευτές του Νομού Ηλείας Αξιότιμοι Κυρίες και Κύριοι, Με την παρούσα, η Ένωση Λογιστών Φοροτεχνικών Ελεύθερων Επαγγελματιών του Νομού Ηλείας σας προσκαλεί σε ενημερωτική συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, 12 Ιουνίου 2024 και ώρα 19:00 στο Επιμελητήριο Ηλείας, στον τέταρτο όροφο, με θέμα: «Ενημέρωση για την προθεσμία και πορεία των φορολογικών δηλώσεων: Οριακές προθεσμίες και αναγκαίες παρεμβάσεις» Η συνάντηση αυτή αποσκοπεί στην ενημέρωση όλων των αρμόδιων φορέων και εκπροσώπων του νομού μας σχετικά με την τρέχουσα κατάσταση και τις προθεσμίες που έχουν τεθεί για τις φορολογικές δηλώσεις. Θα αναλυθούν οι προκλήσεις πουαντιμετωπίζουμε και θα συζητηθούν οι δυνατότητες και οι προτάσεις για την αποτελεσματικότερη διαχείριση της κατάστασης.
  • Η παρουσία σας και η συμβολή σας στη συζήτηση θα είναι εξαιρετικά πολύτιμη. Η ενεργή συμμετοχή σας θα μας βοηθήσει να διαμορφώσουμε προτάσεις και λύσεις που θα ανακουφίσουν τόσο τους επαγγελματίες του κλάδου μας όσο και τους Επιχειρηματίες – πολίτες του νομού Ηλείας. Παρακαλούμε να επιβεβαιώσετε την παρουσία σας έως την Τρίτη 11/11/2024 μέσω email στο [email protected] ή μέσω τηλεφώνου σε οποιοδήποτε μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου. Με εκτίμηση, Για το ΔΣ, Ο Πρόεδρος Αλέξιος Νταουλάρης

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

This will close in 20 seconds