Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

mixalopoulos antallakitka
giannikopoulos
kea gif output R2qE26

Χαιρετισμός Αντιστρατήγου Απόστολου Μαρτζάκλη που αποστραυεύεται από την ΕΛ.ΑΣ.

martzaklis

Αποχωρώ σήμερα από το Σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας, έχοντας συμπληρώσει τριάντα εννέα 39 συνεχή χρόνια υπηρεσίας. Τα χρόνια αυτά, ήταν για εμένα ένα ταξίδι γεμάτο με αναμνήσεις, με υπέροχες εμπειρίες, με ευχάριστες και με δύσκολες στιγμές.

Η αποστρατεία σηματοδοτεί το πέρας ενός κύκλου και την αρχή του επόμενου σταθμού στη ζωή μου, στην οποία εισέρχομαι, χωρίς σκέψεις, χωρίς προβληματισμούς και χωρίς πικρίες.

Η σημερινή ημέρα με βρίσκει γεμάτο ζωή, δύναμη και ενέργεια, ώστε να εκμεταλλευτώ το χρόνο με την οικογένειά μου και τους ανθρώπους, που όλα αυτά τα χρόνια με στήριξαν ακλόνητα.

Κατά την αποστρατεία μου λοιπόν, θέλω να ευχαριστήσω την πολιτική και φυσική Ηγεσία του Σώματος, για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε, όλα αυτά τα χρόνια, αναθέτοντάς μου σημαντικές θέσεις ευθύνης, όπως του Γενικού Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή Δυτικής Ελλάδας, του Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηλείας, του Διευθυντή της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών και του Τμηματάρχη Δημόσιας Ασφάλειας της ίδιας Υπηρεσίας, του Διοικητή του Τμήματος Τροχαίας Πατρών, αλλά και άλλων υπηρεσιών.

Φυσικά δεν θα είχα εκπληρώσει όλους τους στόχους μου στην υπηρεσιακή μου διαδρομή, εάν δεν είχα την έμπρακτη στήριξη των συναδέλφων μου. Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω όλους τους συναδέλφους με τους οποίους υπηρέτησαμε μαζί όλα αυτά τα χρόνια και να τονίσω ότι το έργο που επιτελέστηκε είναι αποτέλεσμα της κοινής προσπάθειάς μας.

Αγαπητοί συνάδελφοι, σας συμβουλεύω να είστε πάντοτε συνειδητοποιημένοι με αυτό το ενδεχόμενο και ειδικά όσοι ανέρχεστε στην ιεραρχία να κρατάτε πάντα τις θετικές στιγμές και τις εμπειρίες από την επαγγελματική σας διαδρομή.

Παράλληλα, θα ήθελα να ευχαριστήσω όλες τις Αρχές, τους Φορείς, τον Ιερό Κλήρο και κυρίως τους πολίτες των περιοχών που υπηρέτησα, για την άψογη συνεργασία αλλά και τα Μ.Μ.Ε. για τη συμβολή τους στην ανάδειξη του αστυνομικού έργου.

Τέλος, απευθύνω το μεγαλύτερο ευχαριστώ, στην οικογένεια μου, για την κατανόηση που επέδειξε και την αμέριστη συμπαράσταση, που μου παρείχε, σε όλη μου την σταδιοδρομία, αλλά και στους φίλους μου, που στάθηκαν στο πλευρό μου σε δύσκολες περιστάσεις της επαγγελματικής μου πορείας.

Εύχομαι σε όλους σας υγεία και επιτυχίες σε προσωπικό, οικογενειακό και επαγγελματικό επίπεδο.

Σας ευχαριστώ πάρα πολύ.

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

like us on facebook logo iliakanea

This will close in 20 seconds