Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

mixalopoulos antallakitka
antonopoulos autokintita 6x10 cmyk
KEAPYRGOU ΟΣΔΕ24

Ενημερώνουμε την Πολιτική απορρήτου μας καθώς επεκτείνουμε τις δυνατότητες τεχνητής νοημοσύνης στο Meta

meta
    Ενημερώνουμε την Πολιτική απορρήτου μας καθώς επεκτείνουμε τις δυνατότητες τεχνητής νοημοσύνης στο Meta
Γεια σας Ηλειακά,
 
Ετοιμαζόμαστε να επεκτείνουμε τις εμπειρίες τεχνητής νοημοσύνης στο Meta στην περιοχή σας. Η τεχνητή νοημοσύνη στο Meta είναι η συλλογή λειτουργιών και εμπειριών παραγωγικής τεχνητής νοημοσύνης μας, όπως το Meta AI και τα Δημιουργικά εργαλεία τεχνητής νοημοσύνης, μαζί με τα μοντέλα που τις υποστηρίζουν.
 
Τι σημαίνει αυτό για εσάς
 
Για να μπορούμε να σας παρέχουμε αυτές τις εμπειρίες, θα χρησιμοποιούμε πλέον ως νομική βάση τα έννομα συμφέροντα για τη χρήση των πληροφοριών σας με σκοπό την ανάπτυξη και τη βελτίωση της τεχνητής νοημοσύνης στο Meta. Αυτό σημαίνει ότι έχετε το δικαίωμα να εναντιωθείτε σε ό,τι αφορά τον τρόπο με τον οποίο χρησιμοποιούνται οι πληροφορίες σας για αυτούς τους σκοπούς. Αν το αίτημα εναντίωσής σας γίνει δεκτό, θα εφαρμοστεί από εκείνη τη στιγμή και στο εξής.
 
Συμπεριλαμβάνουμε ενημερώσεις στην Πολιτική απορρήτου μας με βάση αυτές τις αλλαγές. Οι ενημερώσεις θα τεθούν σε ισχύ στις 26 Ιουνίου 2024.
 
Ευχαριστούμε,
Η ομάδα απορρήτου του Meta

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

This will close in 20 seconds