Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

giannikopoulos
mixalopoulos antallaktika merced
keapyrgou

Επιμελητήριο Ηλείας: “Τα έγγραφα στον ηλεκτρονικό κόσμο. Ο ρόλος των ηλεκτρονικών υπογραφών και του gov.gr” – Σεμινάριο για την αγορά και τους επαγγελματίες

epimelithrioilias2

Ένα ενδιαφέρον και άκρως σημαντικό σεμινάριο έχει προγραμματιστεί για την ερχόμενη Πέμπτη 28 Δεκεμβρίου στις 18:00 στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Ηλείας, με το θέμα της «Τα έγγραφα στον ηλεκτρονικό κόσμο. Ο ρόλος των ηλεκτρονικών υπογραφών και του gov.gr» να απασχολεί όλη την κοινωνία.

Εισηγητής του σεμιναρίου είναι ο Διευθυντής της Υπηρεσίας Συντονισμού του gov.gr του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης Διονύσης Κοντογιώργης. Στο πρόγραμμα του σεμιναρίου δίνεται έμφαση σε θέματα που αφορούν στα έγγραφα και την εποχή του ψηφιακού μετασχηματισμού.

Ειδικότερα τα θέματα που θα παρουσιαστούν θα επικεντρωθούν στο τι είναι η ηλεκτρονική υπογραφή και ποια τα χαρακτηριστικά της, στο πως υπογράφεται ηλεκτρονικά ένα έγγραφο, στο πως επαληθεύεται η εγκυρότητα μιας ηλεκτρονικής υπογραφής, στο ποια είναι τα είδη των ηλεκτρονικών εγγράφων, στο πως τα ηλεκτρονικά έγγραφα είναι έγκυρα στον ηλεκτρονικό και στον έγχαρτο κόσμο, για το θεσμικό πλαίσιο ηλεκτρονικών υπογραφών και εγγράφων, για την Ενιαία Ψηφιακή Πύλη gov.gr και το ρόλο της στα ηλεκτρονικά έγγραφα, για το ψηφιακό αποθετήριο εγγράφων στο κινητό μας – gr Wallet και για το πώς εκδίδονται έγγραφα μέσω του gov.gr με ισχύ γνησίου υπογραφής – docs.gov.gr

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

viber image 2024 02 23 12 35 38 848iliakanealikeusomfacebook

This will close in 20 seconds