Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

mixalopoulos antallakitka
antonopoulos autokintita 6x10 cmyk
KEAPYRGOU ΟΣΔΕ24

Ενημερωτική Συνάντηση με θέμα “Η ΜΟΔ ως εργαλείο υποστήριξης του ΕΣΠΑ”

moddf

Μονάδα Οργάνωσης της Διαχείρισης Αναπτυξιακών Προγραμμάτων (ΜΟΔ Α.Ε.)και η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας: Ενημερωτική Συνάντηση με θέμα “Η ΜΟΔ ως εργαλείο υποστήριξης του ΕΣΠΑ”

Η Μονάδα Οργάνωσης της Διαχείρισης Αναπτυξιακών Προγραμμάτων (ΜΟΔ Α.Ε.) διοργανώνει σε συνεργασία με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας ενημερωτική συνάντηση με τίτλο «Η ΜΟΔ ως εργαλείο υποστήριξης του ΕΣΠΑ», η οποία θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου στην Πάτρα.

Στη συνάντηση θα απευθύνει διαδικτυακό χαιρετισμό ο Αναπληρωτής Υπουργός Εθνικής Οικονομίας κ. Νίκος Παπαθανάσης.

moddf

Χαιρετισμούς θα απευθύνουν ακόμα οι:

  • Νεκτάριος ΦΑΡΜΑΚΗΣ, Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας
  • Δημήτρης ΣΚΑΛΚΟΣ, Γενικός Γραμματέας Δημοσίων Επενδύσεων & ΕΣΠΑ
  • Λάζαρος ΚΥΡΙΖΟΓΛΟΥ, Πρόεδρος ΚΕΔΕ
  • Χρήστος ΜΠΟΥΡΑΣ, Πρύτανης Πανεπιστημίου Πατρών
  • Γιώργος ΣΤΑΣΙΝΟΣ, Πρόεδρος ΤΕΕ Ελλάδας

Ο Πρόεδρος της ΜΟΔ κ. Βασίλης Σιαδήμας θα πραγματοποιήσει ομιλία με τίτλο «Η ΜΟΔ στο πλευρό της δημόσιας διοίκησης για την αποτελεσματική διαχείριση και υλοποίηση του ΕΣΠΑ – Υποστηρικτικά εργαλεία και δράσεις».

Στο πρώτο μέρος της ενημερωτικής συνάντησης, ανώτερα στελέχη της ΜΟΔ θα επεξηγήσουν τον ρόλο της Μονάδας και θα ενημερώσουν για τις υποστηρικτικές υπηρεσίες που παρέχει σε δημόσιους φορείς που υλοποιούν έργα ΕΣΠΑ, ενώ ο Δήμαρχος της Ηρωικής Νήσου Ψαρών, κ. Κωνσταντίνος Βρατσάνος, θα μιλήσει σε διαδικτυακή σύνδεση για τη δική του εμπειρία από τη συνεργασία µε τη ΜΟΔ.

Στο δεύτερο μέρος, εκπρόσωποι φορέων θα πραγματοποιήσουν ομιλίες για σημαντικά θέματα που απασχολούν την τοπική αυτοδιοίκηση, όπως τη διαχείριση αστικών λυμάτων και στερεών αποβλήτων και τον ρόλο της καινοτομίας και της ψηφιακής τεχνολογίας στην αντιμετώπιση των αναγκών των τοπικών φορέων.Θα ακολουθήσει ανοιχτή συζήτηση όπου θα συζητηθούν οι ευρύτερες ανάγκες των Δήμων και άλλων δημοσίων φορέων που είναι δικαιούχοι του ΕΣΠΑ στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και θα διερευνηθούν οι δυνατότητες υποστήριξής τους από τη ΜΟΔ.

Οι παρευρισκόμενοι,Δήμαρχοι και στελέχη της τοπικής αυτοδιοίκησης και άλλων φορέων από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, θα έχουν τη δυνατότητα να παρέμβουν ενεργά στη συζήτηση και να υποβάλλουν ερωτήματα προς τους ομιλητές.

Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα της ενημερωτικής συνάντησης εδώ.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε ζωντανά την ενημερωτική συνάντηση

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos