Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

Screenshot 2024 03 23 112319
locomotive cafe
KEAPYRGOU ΟΣΔΕ24

Ενημερωτική Συνάντηση στον Πύργο με θέμα “Οδηγίες και μέτρα αντιμετώπισης μεταδοτικών λοιμώξεων στην σχολική κοινότητα”

ÓÕÍÅÄÑÉÏ CHOOSE GREECE 2022

Στο πλαίσιο της εκστρατείας προαγωγής και αγωγής υγείας στη σχολική κοινότητα που υλοποιεί η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, o Αντιπεριφερειάρχης Ηλείας, κ. Νικόλαος Κοροβέσης και η Αντιπεριφερειάρχης Δημόσιας Υγείας, κ. Άννα Μαστοράκου, προγραμματίζουν ενημερωτική εκδήλωση με θέμα: “Οδηγίες και μέτρα αντιμετώπισης μεταδοτικών λοιμώξεων στην σχολική κοινότητα” την Τρίτη 20 Φεβρουαρίου και ώρα 11:00 π.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων του Διοικητηρίου του Πύργου.

Στη ενημερωτική εκδήλωση, έχουν προσκληθεί εκπρόσωποι της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της Ηλείας, οι αρμόδιοι Αντιδήμαρχοι Παιδείας και Δημόσιας Υγείας, στελέχη της Πρόνοιας και των Συγχρηματοδοτούμενων Κοινωνικών Δομών, ο Ιατρικός Σύλλογος Ηλείας και ο Ιατρικός Σύλλογος Αμαλιάδας.

Στόχοι της συνάντησης είναι η ολιστική ενημέρωση, η ανταλλαγή καλών πρακτικών, ο συντονισμός των εμπλεκομένων μερών αλλά και η παροχή κατευθυντήριων οδηγιών με σκοπό τον περιορισμό της διασποράς των μεταδοτικών λοιμώξεων στη σχολική κοινότητα.

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

like us on facebook logo iliakanea

This will close in 20 seconds