Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

giannikopoulos
mixalopoulos antallaktika merced
keapyrgou

Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ηλείας – Θερμά συγχαρητήρια στον Βουλευτή Ηλείας Ν.Δ κ. ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟ Ανδρέα για την ανάληψη των νέων του καθηκόντων ως Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη.

ENOSI ASTYNOMIKON ILIAS

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ηλείας εκφράζει τα θερμά της συγχαρητήρια στον Βουλευτή Ηλείας Ν.Δ κ. ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟ Ανδρέα για την ανάληψη των νέων του καθηκόντων ως Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη.

Ο κ. ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ είναι άριστος γνώστης των προβλημάτων που αντιμετωπίζει η Δ.Α Ηλείας καθώς κατά την διάρκεια της κοινοβουλευτικής του θητείας έχει επιδείξει ενδιαφέρον για αυτά, ενώ πάντα έχει σταθεί αρωγός στα δίκαια αίτηματά μας τόσο προς την πολιτική όσο και προς την φυσική ηγεσία του Υπουργείου μας, με την παρουσία του να ενισχύει τις διεκδικητικές μας προσπάθειες. Ως Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ηλείας προσμένουμε την συνέχιση αυτής της αγαστής συνεργασίας προκειμένου χρόνια προβλήματα που αντιμετωπίζουμε ως Διεύθυνση και τα οποία αποτελούν τροχοπέδη στις φιλότιμες προσπάθειες που καταβάλει το αστυνομικό προσωπικό της Δ.Α Ηλείας να εξεύρουν λύση. Του ευχόμαστε καλή δύναμη & καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα, γνωρίζοντας εκ των προτέρων την ευαισθησία που τον διακατέχει για θέματα που άπτονται της ασφάλειας των πολιτών σε μια ευνομούμενη πολιτεία.

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

viber image 2024 02 23 12 35 38 848

This will close in 20 seconds