Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

mpevoudas 6x10 pasxa 2023(2)
devve 3x10 pasxa 2023 copy
KEAPYRGOU ΟΣΔΕ24

Έντονο είναι το ενδιαφέρον για το ΠΥΡΓΙΩΤΙΚΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ 2024 ! ΗΔΗ ΤΑ ΓΚΡΟΥΠ ΞΕΠΕΡΝΟΥΝ ΤΑ 50 ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ!

anrpyrkol

ΗΔΗ ΤΑ ΓΚΡΟΥΠ ΞΕΠΕΡΝΟΥΝ ΤΑ 50 ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ!

Έντονο ενδιαφέρον για συμμετοχή στο Πυργιώτικο Καρναβάλι 2024  που θα διεξαχθεί την Κυριακή 10 Μαρτίο έχει παρουσιάστεί από τοπικούς συλλόγους, σχολεία αλλά και πολίτες!!!

Ο αριθμός των φετινών συμμετοχών ίσως να ξεπεράσει και τα περσινά δεδομένα, με βάση τουλάχιστον τον αριθμό των πληρωμάτων που έχουν δηλώσει συμμετοχή.

Σύμφωνα με πληροφορίες η ζήτηση σε κάθε ένα από τα πληρώματα που παίρνουν μέρος είναι μεγάλη

Το καρναβάλι της πόλης μας ετοιμάζεται, δουλεύουμε για αυτό και υποσχόμαστε να χαρίσουμε όμορφες, χαρούμενες, γιορτινές στιγμές σε μικρούς και μεγάλους!!

Σύντομα θα ανακοινωθεί και το αναλυτικό πρόγραμμα των εκδηλώσεων!

Εμείς αυτό που θέλουμε από εσάς είναι να φτιάξετε το γκρουπ σας, να φορέσετε τη στολή σας και να συμμετάσχετε στη μεγάλη καρναβαλική παρέλαση της 10ης Μαρτίου!!

Θα θέλαμε να έχετε δηλώσει το γκρουπ σας έως τις 3 Μαρτίου 2024 ώστε να γίνουν πιο γρήγορα οι απαραίτητες ενέργειες για την οργάνωση της παρέλασης!!

Η καρναβαλική γιορτή της 10ης Μαρτίου θα τελειώσει με μεγάλη συναυλία στην κεντρική πλατεία μας και ευελπιστούμε ο Πύργος μας να γεμίσει με κόσμο, χαρά και ελπίδα για το μέλλον!!

Απευθύνουμε ανοικτό κάλεσμα τόσο στα καρναβαλικά γκρουπς του νόμου μας όσο και στα εκτός νομού, που δεν έχουν καρναβαλικές υποχρεώσεις στις 10 Μαρτίου να συμμετέχετε στην παρέλαση μας!!

Είμαστε όλοι μαζί, θέλουμε τον Πύργο μας μπροστά!!

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

tselepistudio photo 1tselepistudio photo

This will close in 20 seconds