Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

mixalopoulos antallakitka
antonopoulos autokintita 6x10 cmyk
KEAPYRGOU ΟΣΔΕ24

Επικοινωνία Δημάρχου Ζαχάρως με τον Πρόεδρο του (Ο.Α.Σ.Π.) κ.Λέκκα με αφορμή τη σεισμική δραστηριότητα που καταγράφεται στην περιοχή

lekkas mitropoulos

Επίσημη ενημέρωση του Δημάρχου Ζαχάρως από τον Πρόεδρο του Οργανισμού Αντισεισμικού Σχεδιασμού και Προστασίας (Ο.Α.Σ.Π.) και Καθηγητή Δυναμικής Τεκτονικής, Εφαρμοσμένης Γεωλογίας & Διαχείρισης Φυσικών Καταστροφών, κ. Ευθύμιο Λέκκα

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το iliakanea.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Δήμαρχος Ζαχάρως, Κωνσταντίνος Μητρόπουλος, με αφορμή τη σεισμική δραστηριότητα που καταγράφεται στην περιοχή το τελευταίο διάστημα και την κήρυξη του Δήμου σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης λόγω του σεισμού της 29ης Μαρτίου 2024 με επίκεντρο τις νήσους των Στροφάδων, ζήτησε με γραπτό αίτημα την ενημέρωσή του για το φαινόμενο από τον Ο.Α.Σ.Π..  

Ακολούθησε τηλεφωνική ενημέρωση από τον Πρόεδρο του Ο.Α.Σ.Π. και Καθηγητή, κ. Ευθύμιο Λέκκα. Κατά τη διάρκεια της επικοινωνίας, ο κ. Λέκκας πληροφόρησε για την ομαλή εξέλιξη του φαινομένου και συνέστησε υπομονή και ψυχραιμία, καθώς η σεισμική διέγερση στην περιοχή παρακολουθείται, είναι επιφανειακή, γεγονός που την καθιστά περισσότερο αισθητή, βαίνει προς εκτόνωση και δεν σχετίζεται με τον πρόσφατο σεισμό των Στροφάδων.

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

stamoulis anakainisi

This will close in 20 seconds