Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

mixalopoulos antallakitka
antonopoulos autokintita 6x10 cmyk
KEAPYRGOU ΟΣΔΕ24

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΥΡΓΟΥ ΣΤ. ΚΑΝΝΗ ΜΕ ΤΟΝ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ Α. ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟ – Επιτακτική ανάγκη η ενίσχυση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηλείας

νικοαλκοκαννισ

Επιτακτική ανάγκη η ενίσχυση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηλείας

Το θέμα της ενίσχυσης της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηλείας με προσωπικό, κυριάρχησε στη συνάντηση που είχε στην Αθήνα ο Δήμαρχος Πύργου κ. Στάθης Καννής με τον Ηλείο Υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Ανδρέα Νικολακόπουλο.

Κατά την διάρκεια της συζήτησης που έγινε στο Υπουργείο, παρουσιάστηκε η κατάσταση που επικρατεί σήμερα στο τομέα της αστυνόμευσης στο Νομό και στο Δήμο, ενώ αποτέλεσε κοινή διαπίστωση το γεγονός πως η έλλειψη αστυνομικών αποτελεί βασικό παράγοντα για την ανάπτυξη παραβατικών συμπεριφορών από μικρό αριθμό πολιτών.

Ένα άλλο ζήτημα που τέθηκε, ήταν η αντιπλημμυρική θωράκιση της περιοχής, αφού λόγω της κλιματικής αλλαγής έχουν πολλαπλασιαστεί τα πλημμυρικά φαινόμενα, με αποτέλεσμα οι καταστροφές που συντελούνται να πλήττουν βασικές υποδομές, τις περιουσίες των δημοτών και να θέτουν σε κίνδυνο τη ζωή τους.

Από το τραπέζι των συζητήσεων δεν μπορούσε να λείπει η αναπτυξιακή προοπτική του Κατακόλου, που αποτελεί βασικό παράγοντα για την οικονομική αναζωογόνηση της περιοχής.

Όπως επισημάνθηκε, θα πρέπει να αναληφθούν πρωτοβουλίες για την ενίσχυση της τουριστικής κίνησης, τόσο από το εξωτερικό όσο και από το εσωτερικό.

Για να επιτευχθεί ο στόχος αυτός, είναι απαραίτητο να αναπτυχθούν δράσεις οι οποίες θα κάνουν το τουριστικό προϊόν που προσφέρει το λιμάνι του Πύργου ελκυστικό για τους επισκέπτες, ώστε να συμπεριλαμβάνεται στις πρώτες τους επιλογές ως τόπος προορισμού.

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

thermo knauf

This will close in 20 seconds