Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

mixalopoulos antallakitka
antonopoulos autokintita 6x10 cmyk
KEAPYRGOU ΟΣΔΕ24

Επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα Έρευνας και Καινοτομίας, κ. Αθανάσιου Κυριαζή  στο Επιστημονικό Πάρκο Πατρών

Screenshot 2024 05 31 193616
Ο Γενικός Γραμματέας Έρευνας και Καινοτομίας (ΓΓΕΚ) του Υπουργείου Ανάπτυξης, Αθανάσιος Κυριαζής επισκέφτηκε σήμερα, Παρασκευή 31 Μαΐου 2024 τις εγκαταστάσεις του Επιστημονικού Πάρκου Πατρών (ΕΠΠ) όπου τον υποδέχτηκαν o Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος, καθ. Βασίλης Λουκόπουλος και ο Περιφερειακός Σύμβουλος και μέλος του Δ.Σ του ΕΠΠ, Λυκούργος Σταυρουλόπουλος. Τον Γενικό Γραμματέα συνόδευε η συνεργάτης του, Βασιλεία Κατραβά.
Στα πλαίσια αυτής της επίσκεψης, πραγματοποιήθηκε διαδικτυακή συνάντηση στην οποία συμμετείχαν και ο Αντιπρόεδρος του ΕΠΠ, καθ. Βασίλης Παπασωτηρόπουλος και ένα από τα μέλη του ΔΣ του ΕΠΠ, Σπύρος Μαζαράκης. Ο διάλογος που αναπτύχθηκε ήταν ιδιαίτερα εποικοδομητικός αναφορικά με τις δράσεις και τα έργα ΕΤΑΚ που το ΕΠΠ συμμετέχει. Επιπλέον, ο κ. Κυριαζής εκδήλωσε έντονο ενδιαφέρον για το τοπικό οικοσύστημα καινοτομίας συζητώντας για το μελλοντικό σχεδιασμό του ΕΠΠ και τη συμβολή του σε περιφερειακό και εθνικό επίπεδο.

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

viber image 2024 06 17 09 55 56 284 οδειο24

This will close in 20 seconds