Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

mixalopoulos antallakitka
antonopoulos autokintita 6x10 cmyk
KEAPYRGOU ΟΣΔΕ24

Τα υδατοδρόμια Κυλλήνης,Πάτρας και Καλαμάτας θα φέρουν τα υδροπλάνα στην Πελοπόννησο.

Hellenic Seaplanes Κέρκυρα

Κεφάλι στην κούρσα των υδατοδρομιων της ευρύτερης περιοχής αποκτά το υδατοδρόμιο Πάτρας που διαθέτει και άδεια λειτουργίας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το iliakanea.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τα υδατοδρόμια Κυλλήνης και Καλαμάτας που πρόσφατα απέκτησαν χερσαίες εγκαταστάσεις είναι οι επόμενοι σταθμοί που θα φέρουν τα υδροπλάνα στην Πελοπόννησο.

Τα παραπάνω ανακοίνωσε χθες η Hellenic Seaplanes, η οποία γνωστοποίησε πως η χώρα μας μπαίνει σε νέα εποχή το 2024, με την εκκίνηση των υδροπλάνων, των υδατοδρομίων και των υδάτινων πεδίων στον μηχανισμό των εθνικών μεταφορών.

Όπως γνωστοποίησε, μαζί με τις επιβατικές πτήσεις αερομεταφοράς θα ξεκινήσουν και οι περιηγητικές πτήσεις, με εναέρια περιήγηση πάνω από αξιοθέατα της Κέρκυρας, των Παξών, των Αντίπαξων και των Διαπόντιων νησιών (Οθωνοί), προσφέροντας νέες τουριστικές εμπειρίες στους επισκέπτες του Βορείου Ιονίου και της Δυτικής Ελλάδας.

ydatodromio ydroplano

Η εκκίνηση των πτήσεων στα Επτάνησα φέρνει ντόμινο εξελίξεων με τα πιο κοντινά υδατοδρόμια να παίρνουν προτεραιότητα ώστε να αποκτήσουν άμεσα ρόλο.

Στο δίκτυο της Πελοποννήσου, όπως ανακοίνωσε η εταιρεία, θα προστεθούν σύντομα τα λιμάνια της Ερμιονίδας, Μονεμβασιάς, Ναυπλίου, Νέας Κίου και Γυθείου ώστε να είναι βιώσιμο, προσφέροντας πολλαπλές επιλογές αερομεταφορών.

Παράλληλα βάρος δίνεται και στην υποδομή των υδάτινων πεδίων που επιτρέπει μέσα από εγκεκριμένους θαλασσοδιαδρόμους να πετούν τα υδροπλάνα σε περιοχές που δεν έχουν ακόμα εγκαταστάσεις υδατοδρομίου, επεκτείνοντας τον αριθμό των αεροπορικών δρομολογίων και των ευκαιριών διασύνδεσης μεταξύ προορισμών.

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

stamoulis anakainisi

This will close in 20 seconds