Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

giannikopoulos
mixalopoulos antallaktika merced
keapyrgou

Επιστολή Βαλιανάτου προς το Υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης για τη σταφίδα

korinthiaki stafyda

Νέα επιστολή του Προέδρου της Ομάδας Παραγωγών Αμαλιάδας Χρήστου Βαλιανάτου για τη σταφίδα προς τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης, Λευτέρη Αυγενάκη Ηλείους Βουλευτές και Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, μετά την απόρριψη του αιτήματος για παράταση στην παράδοση του προϊόντος και ζητά να κάνει αποδεκτό το αίτημα για τη μείωση του πλαφόν των 150 ευρώ αφού λόγω των κλιματολογικών δυσκολιών, οι αποδόσεις  του προϊόντος είναι εξαιρετικά μειωμένες. Με αυτόν τον τρόπο κάποιοι αρκετοί παραγωγοί που έμειναν εκτός συνδεδεμένης, επειδή δεν παρέδωσαν τη σταφίδας σε εμπόρους και μεταποιητές, θα έχουν μια ακόμα ευκαιρία να μπουν στο καθεστώς της  συγκεκριμένης ενίσχυσης.

Παράλληλα ο κ. Βαλιανάτος ζητά την παρέμβαση του υπουργού, αλλά και των Ηλείων βουλευτών και της Περιφέρειας προς τον ΕΛΓΑ, έτσι ώστε να δοθούν έγκαιρα τα πορίσματα του ΕΛΓΑ για τις ζημιές στη σταφίδα.

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

viber image 2024 02 23 12 35 38 848

This will close in 20 seconds