Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

mixalopoulos antallakitka
antonopoulos autokintita 6x10 cmyk
KEAPYRGOU ΟΣΔΕ24

Επιστολική ψήφος: Πώς θα είναι τα νέα ψηφοδέλτια

Επιστολική ψήφος επιστολικη ψηφος 768x471

«Μια ιστορική στιγμή για την Ελληνική Δημοκρατία, ένα ακόμη βήμα σύγκλισης με την Ευρώπη και διεύρυνσης των πολιτικών δικαιωμάτων». Αυτό αναφέρει ο υπουργός Επικρατείας Άκης Σκέρτσος, σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, μετά την ανακοίνωση του πρωθυπουργού στην εισήγησή του στο Υπουργικό Συμβούλιο.

Ο κ. Σκέρτσος επισημαίνει στην ανάρτησή του:https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Faskertsos%2Fposts%2Fpfbid0fw5CFRWprnknHGgfBX5iGhmbwWvyXYQQasnLtcQQwQeNLFCRLTvaFBt72ZBnv1xVl&show_text=true&width=500

«Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης ανακοίνωσε πριν λίγο στο υπουργικό συμβούλιο τη βούληση της κυβέρνησης να προχωρήσει στην καθιέρωση της επιστολής ψήφου για όλους τους ψηφοφόρους (κατοίκους εξωτερικού και εσωτερικού προαιρετικά) από τις επόμενες ευρωεκλογές του 2024. Μια ακόμη σημαντική πολιτική μεταρρύθμιση που απαντάει στο πρόβλημα της αυξανόμενης αποχής και υποστηρίζει το εκλογικό δικαίωμα των Ελλήνων του εξωτερικού, των πιο ευάλωτων συμπολιτών μας, των εποχικών εργαζόμενων, των νέων μαθητών και φοιτητών».

Σημειώνεται πως ο πρωθυπουργός έδωσε στη δημοσιότητα τους φακέλους κατά τη διάρκεια του υπουργικού συμβουλίου όπου προχώρησε στις σχετικές ανακοινώσεις.

Δείτε πώς θα είναι

epistoliki psifos3 1024x683 1

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos