Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

kaka antono gianiko1
topintzis plaiso
anthoulis 2x5 new 1

Επιτυχημένη οδοντιατρική δράση του Παραρτήματος Ηλείας της Αντικαρκινικής στο Νοσοκομείο Πύργου

Οδοντιατρική δράση Αντικαρκινικής Ηλείας 1

«Το υγιές χαμόγελο είναι το πρώτο βήμα για μια καλύτερη ζωή»

Με ιδιαίτερη επιτυχία ξεκίνησε την Τρίτη 5 Μαΐου και θα συνεχιστεί την ερχόμενη Δευτέρα 11 Μαΐου στις 16:30, όπου και θα ολοκληρωθεί, η κοινωνική πρωτοβουλία του Παραρτήματος Ηλείας της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας με τίτλο «Για ένα υγιές χαμόγελο – για μια καλύτερη ζωή».

Η δράση υλοποιήθηκε στο Οδοντιατρικό Τμήμα του Νοσοκομείου Πύργου, με στόχο την παροχή δωρεάν οδοντιατρικών εξετάσεων σε παιδιά που το έχουν ανάγκη. Συγκεκριμένα, εξετάστηκαν παιδιά από το ΚΔΑΠ ΑμεΑ «Διάπλασις» και το ΕΕΕΕΚ Πύργου, σε ένα κλίμα φροντίδας και ουσιαστικής προσφοράς.

Στην υλοποίηση της δράσης συμμετείχαν οι οδοντίατροι κ. Σδούγας Νικόλαος από την ΝΜ Αμαλιάδας και κ. Βατόπουλος Κωνσταντίνος από την ΝΜ Πύργου, ενώ παρούσα ήταν και η οδοντίατρος κα Αλεξάνδρα Παπαδοπούλου, μέλος του Παραρτήματος Ηλείας της Αντικαρκινικής. Η πρωτοβουλία πραγματοποιήθηκε με τη στήριξη και παρουσία εκπροσώπων της τοπικής διοίκησης και φορέων, μεταξύ των οποίων ο διοικητής του Νοσοκομείου Πύργου κ. Σπύρος Πολίτης, η αναπληρώτρια διοικήτρια του Νοσοκομείου Αμαλιάδας κα Μαρία Πετροπούλου, η διευθύντρια του ΕΕΕΕΚ Πύργου κα Αγγελική Πετρόγιαννη και η Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων ΑμεΑ «Ήλις» κα Αγαθή Ρηγοπούλου.

Ο Πρόεδρος του Παραρτήματος Ηλείας της Αντικαρκινικής κ. Τάκης Θανόπουλος, μεταξύ άλλων αναφέρει:
«Η δράση θα συνεχιστεί την επόμενη Δευτέρα, επιβεβαιώνοντας τον διαρκή προσανατολισμό της Αντικαρκινικής στην εξωστρέφεια και τη στήριξη της τοπικής κοινωνίας. Με ευαισθησία και αίσθημα ευθύνης απέναντι στον συνάνθρωπο, το Παράρτημα Ηλείας συνεχίζει να προσφέρει ουσιαστικό έργο, δίνοντας έμφαση στην πρόληψη και την υγεία των παιδιών. Ευχαριστώ πολύ τον Διοικητή του Νοσοκομείου Πύργου κ. Σπύρο Πολίτη και όλους όσοι βοήθησαν αυτή τη δράση μας».

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ’ ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos