Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

giannikopoulos
mixalopoulos antallaktika merced
keapyrgou

Έρχεται προκήρυξη για 160 μόνιμες θέσεις σε δύο υπουργεία για υποψηφίους ΠΕ, ΤΕ, ΔΕ, ΥΕ από το ΑΣΕΠ

ΑΣΕΠ ASEP

Μέσα στις επόμενες μέρες αναμένεται να σταλεί στο Εθνικό Τυπογραφείο η προκήρυξη του ΑΣΕΠ με 160 μονίμους θέσεις που αφορούν προσλήψεις σε δύο υπουργεία.

Ειδικότερα αφορά την πλήρωση με σειρά προτεραιότητας 126 θέσεων ΠΕ, ΤΕ, ΔΕ κατηγορίας στα Καταστήματα Κράτησης όλης της χώρας του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη καθώς και την πλήρωση 34 θέσεων ΠΕ,ΤΕ, ΔΕ και ΥΕ κατηγορίας, του Υπουργείου Δικαιοσύνης (άρθρο 28 του ν. 4765/2021).

Με τη νέα προκήρυξη, θα ζητηθούν κυρίως διοικητικοί υπάλληλοι, φύλακες και κλητήρες. Η προκήρυξη με τις συνολικά 160 θέσεις αναμένεται να πάει στο Εθνικό Τυπογραφείο μέχρι τα μέσα Δεκεμβρίου.

Για τους διοικητικούς υπαλλήλους, γίνονται δεκτά οποιαδήποτε πτυχία ΑΕΙ – ΤΕΙ ή απολυτήριο Λυκείου.

Ποιοι και πως συμμετέχουν

Η νέα προκήρυξη, θα είναι τύπου «Κ» και δικαίωμα υποβολής αιτήσεων θα έχουν όλοι ανεξαιρέτως οι υποψήφιοι, είτε είναι επιτυχόντες του γραπτού διαγωνισμού είτε όχι. Δηλαδή στην προκήρυξη θα μπορεί να κάνει αίτηση οποιοσδήποτε κατέχει τα τυπικά απαραίτητα και πρόσθετα προσόντα που θα ζητούνται.

Με ποια κριτήρια θα γίνουν οι προσλήψεις

Οι προσλήψεις στα δύο υπουργεία, θα γίνουν με συγκεκριμένα κριτήρια:

— Για υποψηφίους ΠΕ και ΤΕ, μετράει ο βαθμός του τίτλου σπουδών, ενδεχόμενα μεταπτυχιακά, η εμπειρία, η γνώση ξένων γλωσσών και χειρισμού Η/Υ

— Για την κατηγορία ΔΕ, μετράει ο βαθμός του τίτλου σπουδών, η εμπειρία και η γνώση χειρισμού Η/Υ και ξένων γλωσσών

— Για την κατηγορία ΥΕ, μετράει ο χρόνος οποιασδήποτε εμπειρίας, ο αριθμός των ανηλίκων τέκνων και ο χρόνος ανεργίας

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

viber image 2024 02 23 12 35 38 848

This will close in 20 seconds