Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

mixalopoulos antallakitka
antonopoulos autokintita 6x10 cmyk
KEAPYRGOU ΟΣΔΕ24

Εργασίες αποκατάστασης τμήματος του αποχετευτικού δικτύου στην Αρχαία Ολυμπία.

ergaydreysh

 Οριστική λύση σε ένα μεγάλο πρόβλημα ετών βάζει ο Δήμος Αρχαίας Ολυμπίας, με την άμεση αποκατάσταση τμήματος της αποχέτευσης στην περιοχή Καλλιανέικα της Τοπικής Κοινότητας Αρχαίας Ολυμπίας.

instagram

 Με τις άμεσες ενέργειες του Δημάρχου Αρχαίας Ολυμπίας, Αριστείδη Παναγιωτόπουλου, και την συνεργασία και τον συντονισμό των τεχνικών υπηρεσιών του Δήμου υπό τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο, Γιώργο Λινάρδο, καθώς και με την παρέμβαση της ΔΕΥΑ και του Προέδρου, Γιάννη Αλεξανδρόπουλου, ξεκίνησαν οι εργασίες για την αντικατάσταση -λόγω παλαιότητας- του αγωγού αποχέτευσης μήκους 330 μέτρων, αλλά και της τοποθέτησης νέου δικτύου ύδρευσης, μήκους επίσης 330 μέτρων.

 Η Δημοτική Αρχή, με σκοπό παράλληλα να εκμηδενίσει τους κινδύνους που εγκυμονεί κάθε αντιπυρική περίοδος και να είναι έτοιμη να επιλύσει έκτακτες καταστάσεις,  τοποθέτησε αγωγούς και θα τοποθετήσει, επίσης, πυροσβεστικό κρουνό για την αντιμετώπιση ενδεχόμενης πυρκαγιάς.

image 61

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

tselepistudio photo

This will close in 20 seconds