Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

giannikopoulos
mixalopoulos antallaktika merced
keapyrgou

ΕΘΙΜΟΤΥΠΙΚΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού (Ε.Α.Α.Σ.)

20230919 103353

Σε συνέχεια των θεσμικών επισκέψεων από τα μέλη του νέου Τοπικού Συμβουλίου της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού (Ε.Α.Α.Σ.), και στα πλαίσια της ανάληψης των καθηκόντων τους, πραγματοποίησαν επίσκεψη στην Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών Ναυτικού (Ε.Α.Α.Ν.) όπου συναντήθηκαν με το Δ.Σ. και τον πρόεδρο Πλοίαρχο (ΠΝ) ε.α. κ. Ζώη Υφαντή.

Επίσης επισκέφθηκαν την Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών Αεροπορίας (Ε.Α.Α.Α.), όπου αντίστοιχα συναντήθηκαν με το Δ.Σ. και τον πρόεδρο Υποπτέραρχο (Ι) ε.α. κ. Σωτήριο Γαρατζιώτη.

Στις συναντήσεις συζητήθηκαν θέματα που απασχολούν τις Ενώσεις και συμφώνησαν να προχωρήσουν σε δράσεις από κοινού για εθνικά και κοινωνικά θέματα που απασχολούν το Νομό καθώς και θέματα που απασχολούν τα μέλη των ενώσεων βάση του θεσμικού ρόλου που ορίζει το νομοθετικό πλαίσιο που διέπει τις ενώσεις αποστράτων ως Ν.Π.Δ.Δ.

Ο κύκλος των επισκέψεων έκλεισε στη ΣΕΤΤΗΛ όπου η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε σε θερμό κλίμα με τους εν ενεργεία συναδέλφους.

20230919 104914

ΕΚ ΤΟΥ Τ.Σ.

Λοχαγός ε.α. Τσιγκρέλης Αθανάσιος
Πρόεδρος, Ε.Α.Α.Σ/ Παραρτήματος Ηλείας

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

viber image 2024 02 23 12 35 38 848

This will close in 20 seconds