Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

giannikopoulos
mixalopoulos antallaktika merced
keapyrgou

ΚΔΑΠ μεΑ ΗΛΙΑΝΘΟΣ: Εκδηλώσεις για την Παγκόσμια Ημέρα Ανθρώπων με Αναπηρία

image 10 32 1024x768

Επισκέφθηκαν τον Ηλίανθο το 3ο Γυμνάσιο Πύργου, το Δημοτικό Σχολείο Βαρβάσαινας και το Νηπιαγωγείο Βαρβάσαινας (photos)

Για το ΚΔΑΠ μεΑ ΗΛΙΑΝΘΟΣ φέτος η Παγκόσμια Ημέρα Ανθρώπων με Αναπηρία ήταν διαφορετική. Επί δυο συναπτές ημέρες επισκέφθηκαν τον Ηλίανθο το 3ο Γυμνάσιο Πύργου, το Δημοτικό Σχολείο Βαρβάσαινας και το Νηπιαγωγείο Βαρβάσαινας.

Πάντα αρωγός σε αυτές τις προσπάθειες το Σωματείο Παραπληγικών και Κινητικά Αναπήρων που έδωσε το παρόν με εκπροσώπους του και τις δυο ημέρες των επισκέψεων συζητώντας με τους μαθητές για το θέμα της αναπηρίας.

Ήταν μεγάλη χαρά και τιμή για τους ωφελούμενους και την ομάδα του Ηλίανθου να φιλοξενήσει στις εγκαταστάσεις της τα μέλη της σχολικής κοινότητας και να ανοίξει την αγκαλιά του.

Η συμπεριληπτική λογική που διακρίνει τον Ηλίανθο και τα μέλη της σχολικής κοινότητας που τον επισκέφθηκαν φάνηκε από τα αποτελέσματα των κοινών δράσεων τους.

Οι μαθητές και οι ωφελούμενοι του ΚΔΑΠ αγκαλιάστηκαν και απέδειξαν πως η κοινωνία είναι σε καλό δρόμο για την διόρθωση των λαθών του παρελθόντος. Ο Πύργος αγκαλιάζει τους ανθρώπους με αναπηρία και αυτή είναι η μεγαλύτερη χαρά μας.

Η ομάδα του ΚΔΑΠ μεΑ ΗΛΙΑΝΘΟΣ

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

viber image 2024 02 23 12 35 38 848

This will close in 20 seconds