Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

mixalopoulos antallakitka
antonopoulos autokintita 6x10 cmyk
KEAPYRGOU ΟΣΔΕ24

Φαίδρα Παπανδρέου: Η 17χρονη καλλονή εγγονή του Ανδρέα Παπανδρέου κάνει τα πρώτα της βήματα στο μόντελινγκ

faidra papandreou ιλιακανεα

Η Φαίδρα Παπανδρέου είναι η καλλονή κόρη του Νίκου Παπανδρέου και της συζύγου του Αλεξίας Κληρονόμου. Έγινε 17 μόλις την προηγούμενη εβδομάδα, αλλά κάνει ήδη, με επιτυχία, τα πρώτα της βήματα στο μόντελινγκ.

Η Φαίδρα Παπανδρέου, που αγαπάει ιδιαίτερα τον χορό (ενόργανη και μπαλέτο), τα τελευταία τρία χρόνια περπατάει για τη Σίλια Κριθαριώτη για το MadWalk. Αυτό έκανε και την περασμένη εβδομάδα, στο πολυσυζητημένο τελευταίο Mad Walk, όπου περπάτησε ξανά με ρούχα της Σίλιας Κριθαριώτη, ξεχωρίζοντας με την ιδιαίτερη ομορφιά της.

Αν και το μόντελινγκ προφανώς της ταιριάζει, απόλυτη προτεραιότητά της είναι οι σπουδές της. Στόχος της οι Κοινωνικές Επιστήμες, και ιδιαίτερα η Ψυχολογία. Το σίγουρο είναι ότι το φλερτ με το μόντελινγκ θα συνεχιστεί ακόμη και αν δεν περιλαμβάνεται στα επαγγελματικά της σχέδια.

Η Φαίδρα είναι εγγονή του Ανδρέα Παπανδρέου, προς το παρόν απέχει από την πολιτική, κι όταν βρίσκει χρόνο επισκέπτεται τη γιαγιά της Μαργαρίτα, με την οποία συζητάνε για το μέλλον της…

΄γθ΄θη

Η Φαίδρα Παπανδρέου στο MadWalk

Πηγή: iefimerida.gr

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

This will close in 20 seconds