Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

mixalopoulos antallakitka
antonopoulos autokintita 6x10 cmyk
KEAPYRGOU ΟΣΔΕ24

Φιλαθλητικός Πύργου: Xρυσές Bλαχαντώνη – Aλικάκη στο Πανελλήνιο Σχολικό πρωτάθλημα Μπάντμιντον

image 32 4

Διάκριση που προσφέρει bonus έξτρα μοριοδότησης για τις πανελλήνιες εξετάσεις

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το iliakanea.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Διακρίσεων συνέχεια για τον Φιλαθλητικό, αυτή τη φορά στο Πανελλήνιο σχολικό πρωτάθλημα Μπάντμιντον. Μια σημαντική διοργάνωση που διεξήχθη μια μέρα πριν το πανελλήνιο πρωτάθλημα U17 και Ανδρών Γυναικών στην Λιβαδειά.

Σε αυτό συμμετείχαν οι Χαρά Βλαχαντώνη και Αγγελική Αλικάκη αθλήτριες του Φιλαθλητικού με στόχο την διάκριση που θα τους έδινε και μοριοδότηση για τις ανώτερες σχολές. Βέβαια η Χαρά Βλαχαντώνη και ως πρωταθλήτρια πριν μερικές μέρες στα U19, το είχε ήδη καταφέρει οπότε το ζητούμενο ήταν να βοηθήσει και την συναθλήτρια της και συμμαθήτριά της να πετύχει τον στόχο αυτό…

image 32 4

Και τα κορίτσια του Φιλαθλητικού ήταν εξαιρετικά. Μετά από δυνατές αναμετρήσεις κατέκτησαν το πιο ψηλό σκαλί του βάθρου και ταυτόχρονα πήραν και την μοριοδότηση της πολιτείας για τις πανελλήνιες εξετάσεις κάτι που θα τους επιτρέψει πιο εύκολα να πετύχουν τους στόχους που έχουν θέσει στην ζωή τους.

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

stamoulis anakainisi

This will close in 20 seconds